Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

MİNİBÜSLE HASTA SEVKİ

MİNİBÜSLE HASTA SEVKİ
REKLAM ALANI
Aralık 4, 2012 4:59 pm | Son Güncellenme: Aralık 5, 2012 11:14 am
1.751
A+
A-

MİNİBÜSLE HASTA SEVKİ

OKN000611 - MİNİBÜSLE HASTA SEVKİ

>>Ömer Kundakcı

Ortaca Oto garda bir aracın çarpması sonucunda kalçasında kırık olan sahipsiz sokak köpeği Ortaca belediyesi zabıta ekipleri tarafından Dalaman Bülüşlü mevkisinde bulunan sokak hayvanları rehabilitasyon merkezine götürüldü. Durumu ağır olan sokak köpeği Ortaca Minibüs kooperatifine bağlı araç ile tedavi edilmek üzere Gökova Hayvan hastanesine gönderildi.

HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) Muğla temsilcisi ve Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) başkanı Türkan Dağdelen “HAYDOS Bakım evi olarak beraber çalıştığımız Gökova Hayvan hastanesi çok yakın bir yer değil. Ne yazık ki kendi imkanlarımızla bu hayvanların tedavisini yaptırmaktayız. Daha ekonomik olsun diye ufak kedi ve köpekleri minibüsle gönderiyorum. Hastalarımız çok iri köpek veya birden fazla olunca kendi imkanlarımla gönderiyorum” dedi.

İlk zamanlarda araç sürücülerinin yaralı kedi ve köpekleri almak istemediklerini dile getiren HAYDOS başkanı Türkan Dağdelen “minibüs şoförleri hastalık geçeceğinden korkuyorlardı. Oysa böyle bir şey söz konusu olmadığını, aynı araçta yolculuk etmekten kedi ve köpekten insana hastalık geçmeyeceğini anlattık. Şimdi sağ olsunlar ne zaman

örnek1 - MİNİBÜSLE HASTA SEVKİ

Türkan Dağdelen

böyle bir şey olsa yardımcı oluyorlar. Ortaca’dan özel kafesler içerisinde gönderdiğimiz hasta hayvanları 40-45 dakika sonsa Marmaris kavşağından Medika-Vet Hayvan Hastanesi’nden Göksel Bayramlı ve hastane personeli karşılıyor. Ortaca Minibüs kooperatifi, Gökova hayvan hastanesi ile Bakım evi arasında bir köprü oldu. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.