Dolar 32,5561
Euro 34,8449
Altın 2.431,61
BİST 9.712,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C

Milletvekili Öztürk’ten Muğla Ormanspor’a Anlamlı Destek

Milletvekili Öztürk’ten  Muğla Ormanspor’a Anlamlı Destek
REKLAM ALANI
Ekim 19, 2016 3:20 pm
837
A+
A-

Milletvekili Öztürk’ten

Muğla Ormanspor’a Anlamlı Destek

7

 

Muğla Rüya Park AVM’ye Yılmaz Erdoğan tarafından yaptırılan BKM sponsorluğundaki Özel Otobüs ile gelen Ormansporlu Basketbolcular burada Muğlalı sporseverlereyüzlerce top ve forma dağıttı.

 

Oyuncuların tek tek imzaladığı top ve formaları alan çocuk ve gençlerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nce de vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Etkinliğe takıma her fırsatta büyük destek veren ve yakından takip eden AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’te katıldı. Medya Günü’nde Muğlalı Sporseverlerle buluşan Muğla Ormanspor Basketbol Takımı oyuncularıilk imzalı topu AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün kızı Tuana  için imzaladılar

Öztürk’e verilen topu öncelikle takım kaptanı Erhan Kocamış, yabancı oyuncular Ricky Harris ve Kervin Bristol ile tüm takım oyuncuları tek tek imzaladı.

Ormanspor’un Muğla’nın çok önemli bir markası olduğunu söyleyen AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, “Takımımız bu sene ligde tutunacak ve misafir olmadığını gösterecektir. Önümüzdeki yıllar ise hedef Süper Lig’dir. Muğla ve Muğlalı sporseverler bunu hak ediyor. Ben tüm takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk daha sonra Türkiye Basketbol 1.Liginde mücadele eden Muğla Ormanspor’un 2016/2017 ulaşımı için özel giydirilmiş bir otobüs tahsis eden Beşiktaş Kültür Merkezi BKM Temsilcisi Ferhat Bilgi’ne Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik ile birlikte teşekkür plaketi takdim etti.

Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Şahin, Ormanspor As Başkanı Devrim Karakuş ve BKM adına Ferhat Bilgin’in katıldığı Medya Günü’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.