Dolar 32,4507
Euro 34,7939
Altın 2.478,31
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN KÖKTEN’E BÜYÜK İLGİ

MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN KÖKTEN’E BÜYÜK İLGİ
REKLAM ALANI
Nisan 16, 2015 8:23 am
1.542
A+
A-

MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN KÖKTEN’E BÜYÜK İLGİ

 

AK Parti Muğla 2. Sıra milletvekili Adayı Hasan Kökten Muğla’da büyük bir ilgiyle karşılandı.

 

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısı Muğla Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Başkanı İhsan Küreci açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti İl Başkanı Küreci, adaylarla birlikte Muğla halkının da vereceği destekle Muğla’da başarıyı yakalayacaklarına olan inancını dile getirdi.

Milletvekili adaylarının kısa özgeçmişlerinin okunmasının ardından adaylar kürsüye gelerek salonda bulunan vatandaşlara hitap ettiler. Bu esnada kürsüye davet edilen 2. sıra adayı Hasan Kökten, salonda bulunan vatandaşlardan büyük bir alkış aldı.

Bir süre tezahüratlardan dolayı konuşmasına başlayamayan Milletvekili Adayı Kökten, salonda bulunan vatandaşları tek tek selamladı.

Konuşmasına kendisinin aldığı her nefeste ve boğazından geçen her lokmada Muğla derdi olduğunu ifade ederek başlayan Milletvekili Adayı Kökten; “Ben ve aday olan arkadaşlarım değerli Muğla halkına gökten yıldız indirmeyi vaat etmiyoruz. Bizler Muğla halkına hizmet vaat ediyoruz. Muğla halkının vereceği destekle Muğla’da AK Parti Bayrağını en üst seviyeye taşımak istiyoruz” dedi.

Fethiye’nin Seydikemer ilçesinden Bodrum’un en uç noktasına kadar Muğla’yı çok iyi bildiğini ifade eden Milletvekili Adayı Hasan Kökten; “Tüm hemşerilerimizin sorunlarını çözmek için aday olduk. Bu amaçla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerden destek istiyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Kökten; AK Parti’nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın konuşmalarında ‘Yeni Türkiye için durmak yok yola devam’ dediğini hatırlattıktan sonra; “Yeni Türkiye için durmak yok yola devam” dedi ve salonda bulunan vatandaşlardan büyük bir alkış aldı.

AK Parti’nin Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yol arkadaşı olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ve bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz çalışacağını ifade eden Kökten; “Buraya kadar gelerek bizlere destek olan sizlere çok teşekkür ederim. Hepiniz sağ olun var olun. Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Kökten’in konuşması esnasında ilçelerden gelen vatandaşlar tarafından farklı ilçelerin atkıları Milletvekili Adayı Hasan Kökten’in boynuna dolandı.

Etkinliğin sona ermesinin ardından kapalı spor salonunda bulunan vatandaşların AK Parti Muğla Milletvekili 2. Sıra Milletvekili adayı Hasan Kökten’e büyük bir ilgi gösterdiği ve Kökten’le fotoğraf çektirmek için yoğun çaba sarfettikleri gözlemlendi.

Öte yandan Milletvekili aday adaylığı sürecinde AK Parti’den aday adayı olan ancak listeye giremeyen isimlerinde Milletvekili Adayı Hasan Kökten’i tebrik ederek destek verdikleri görüldü.

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.