Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C

Köyceğiz’den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Köyceğiz’den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
REKLAM ALANI
Mart 8, 2016 9:55 am
1.359
A+
A-

Köyceğiz’den,

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

101

 

 

AK Parti Köyceğiz İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçunu işlediği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

 

Köyceğiz Adliye Sarayı’na gelen AK Parti Köyceğiz ilçe başkanı Ülgen Şenel, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve 40’a yakın partili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret gerçekleştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundular. AK Parti İlçe Başkanı Ülgen Şenel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer hazırladıkları dilekçeleri imzalayıp şüphelisinin Kılıçdaroğlu, olduğu suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmek üzere Köyceğiz Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiler.

Dilekçelerinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, CHP 35. Olağan Genel Kurultayı ve CHP Grup toplantısında yaptığı açıklamalarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiğini belirten partililer, 6 sayfalık suç duyurusu dilekçesinde, Erdoğan’ın şahsiyet haklarına saldırıda bulunulduğunu ifade ettiler.

Adliye binası önünde bir araya gelen AK Parti Köyceğiz İlçe Teşkilatı üyeleri dilekçelerini sunduktan sonra basın açıklaması yaptılar.

AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Şenel, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 Ocak 2016 tarihinde yapılan parti kurultaylarında ve 19 Ocak 2016 tarihinde TBMM grup toplantısında yaptığı açıklamalarla ayrıca Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsiyet haklarına saldırı kastıyla hakarette bulunmuş ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın onur ve saygınlığına yönelik ağır ifadeler kullanmıştır. Halkın oylarıyla seçilmiş üstelik yüzde 52 gibi bir oy oranıyla bizzat milletin takdiriyle göreve getirilmiş olan Sayın Cumhurbaşkanımıza akla mantığa sığmayacak şekilde diktatör demek, siyasi ahlak bir tarafa, hiçbir ahlaki değere sığmayacak söylemlerde bulunmak, adeta çamur at tutmazsa izi kalsın anlayışıyla hareket etmenin en güzel örneğidir. Genel Başkan şunu bilmelidir ki siyasi başarısızlıklarının üzerini, her fırsatta seçilmiş bir Cumhurbaşkanına saldırarak örtemez. Bu hakaretler ve siyasi ahlaka aykırı söylemlerin karşılığı milletimizce mutlaka verilecektir. Bizler bugün bir hukuk devletinde bu derece haddi aşan sözlerin karşılıksız kalmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bugün dilekçelerimizi şahsım Ülgen Şenel ve arkadaşlarım adına vererek, hukuk devletinde Cumhurun başkanına, cumhur olarak sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.