Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Köyceğiz’de polis memuru evinde ölü olarak bulundu

Köyceğiz’de polis memuru evinde ölü olarak bulundu
REKLAM ALANI
Eylül 30, 2016 6:52 am
1.874
A+
A-

Köyceğiz’de polis memuru evinde ölü olarak bulundu

 

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 42 yasındaki polis memuru Fatih Keskin evinde ölü olarak bulundu.

omr_0130

 

Edinilen bilgiye göre; 5 yıldır Köyceğiz’de görev yapan Fatih Keskin’in, Sinop’a tayini çıktı. Tayininin çıkması nedeni ile evini taşımak için anlaştığı nakliye şirketi görevlileri daha önce sözleştikleri üzere öğleden sonra Keskin’in Gelişim Mahallesi Atatürk bulvarındaki evine gitti. Eve gelen nakliyeciler, polis memuru Keskin’e ulaşamayınca Emniyet yetkililerine haber verdi.

Haber verilmesi ile Keskin’in evine gelen polis ekipleri, görev arkadaşları Fatih Keskin’e ulaşamayınca kapıyı kırarak içeri girdi.

Evde Keskin’in cansız bedeni ile karşılaşan ekipler, göğsünden bir kurşunla vurulduğunu ve tabancanın kılıfının içerisinde yastığın altında olduğunu gördüler.

Ardından eve gelen olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı tahkikattan sonra Keskin’in cenazesi Muğla adli tıp kurumuna gönderildi.

Olay yerine gelen Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, “olayın kaza sonucu olduğunu zannediyorum. Çok üzgünüz.” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.