Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

-Köyceğiz gölüne giren 2 Suriyeli boğuldu

-Köyceğiz gölüne giren 2 Suriyeli boğuldu
REKLAM ALANI
Temmuz 7, 2015 6:44 am
1.462
A+
A-

-Köyceğiz gölüne giren 2 Suriyeli boğuldu

 

Köyceğiz ilçesinde serinlemek için Köyceğiz gölüne giren Suriyeli iki kişi boğularak yaşamını yitirdi. Ölenlerin, Omar Diyeb (21) ve Mahmut Rahhal (22) olduğu belirlendi.

 

Alınan bilgiye göre, Suriye’deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa’ya oradan da çalışmak için Muğla’nın Köyceğiz ilçesine gelen 7 Suriyeli bir süre ilçede gezdikten sonra öğle saatlerinde serinlemek için Köyceğiz gölü Delta Plajı mevkisinde suya girdi.

Bir süre sonra, göle girenlerden ikisi kıyıdan yaklaşık 25 metre açıkta suda kayboldu. İki arkadaş çevreden gelen vatandaşların arama yapmasına rağmen bulunamadı.

Arama çalışmalarına Dalyan Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi görevlileri ve vatandaşlarda tekneleriyle katıldı.

Suriyeli iki arkadaşın cenazeleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Grup Amirliği’ne bağlı dalgıçlar tarafından çıkarıldı.

Omar Diyeb (21) ve Mahmut Rahhal’ın (22) cenazeleri, Savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Köyceğiz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazeler, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Göle giren Suriyeli 5 kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.