Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

-Kazım Karabekir paşanın kızına ziyaret

-Kazım Karabekir paşanın kızına ziyaret
REKLAM ALANI
Nisan 21, 2018 8:58 am
2.984
A+
A-

-Kazım Karabekir paşanın kızına ziyaret

  1. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında derece alan öğrenciler Egera Kundakçı ve Canan İlgün, Danışman Öğretmen Pınar Gün ve Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Turgut projeden elde ettikleri başarıyı paylaşıyorlar.

-Kazım Karabekir paşanın kızına ziyaret

FB IMG 1524070735297 -Kazım Karabekir paşanın kızına ziyaret

  1. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında derece alan öğrenciler Egera Kundakçı ve Canan İlgün, Danışman Öğretmen Pınar Gün ve Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Turgut Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir’i ziyaret etti.

İstanbul’da bulunan Kazım Karabekir’in müzeye dönüştürülmüş olan evine davet eden Timsal Karabekir öğrenciler Egera Kundakçı ve Canan İlgün, Danışman öğretmen Pınar Gün ve Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Turgut’a müzeyi tanıtıp Kazım Karabekir hakkında bilgiler verdi.

Timsal Karabekir gelen misafirlerini çok içten ve sıcak karşıladı.

Kazım Karabekir’in bilinmeyen yönlerine dikkat çekmek adına yaptıkları bu projeyle girdikleri yarışmada aldıkları derece için öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.

-İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

  1. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında derece alan öğrenciler Egera Kundakçı ve Canan İlgün, Danışman Öğretmen Pınar Gün ve Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Turgut Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi ziyarete gitti.

Geleceğin teminatı öğrencilerin ilim yolunda karşılaştıkları engelleri birlikte göğüslemenin ve onlara imkanlar sunmanın herkesin görevi olduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğrencileri ve danışman öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik ederek hediye verdi.

Danışman Öğretmen Pınar Gün, öğrenciler Egera Kundakçı ve Canan İlgün, yarışmada yaşadıkları duyguları ve proje hakkında bilgi verdiler.

Başarılarından dolayı Egera Kundakçı ve Canan İlgün’ü kutlayıp, öğretmenlerin de bu başarının temeli olduğunu dile getiren Ekinci, Tarih bilincinin çok önemli olduğu ‘’Kazım Karabekir ve Yetim Çocuklar’’ projesiyle de tarihimize ufak da olsa bir ayna tutulduğunu sözlerine ekledi.

Öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci , “İlimizi başarıyla temsil ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Gürcan Kundakçı

 

office 365 satın al

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.