Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Kanoculardan süper tanıtım

Kanoculardan süper tanıtım
REKLAM ALANI
Mayıs 3, 2017 5:59 am | Son Güncellenme: Mayıs 3, 2017 12:27 pm
1.420
A+
A-

Kanoculardan süper tanıtım

 

Kıyı güzelliklerine dikkat çekmek için Antalya-İstanbul arasını kanolarıyla kürek çekerek gitmek için yola çıkan Antalyalı iki turizmci, Dalyan İztuzu plajında mola verdi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bir haftalık bir gecikme ile Ortaca’ya bağlı Dalyan İztuzu Plajı’na gelen ikili, Haziran ayı sonunda İstanbul’da olmayı hedefliyor.Çoğu kişinin bilmediği özelliği turizmci iki arkadaş yaptı, Antalya’da beyaz kumsal, Dalaman sahilinde siyah kumsal var.

DSC_6791 DSC_6785

Antalya’da turizmci Onur Erdoğan (38) ve turizmci arkadaşı İrfan Emek (40), kıyı güzelliklerine ve doğa kirliliğine dikkat çekmek amacıyla 1 Nisan’da kanolarıyla Antalya’dan İstanbul’a doğru yola çıktı. İkili ulaştıkları kıyıların fotoğraflarını çekip, kendilerinin oluşturdukları ve Alman sponsorlarının internet sitelerinde yayınlayarak tanıtıma da katkı sağlıyor.

-Turizmci Onur Erdoğan, “Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede böyle kano sporunun da yapılabileceğini ve gizli cennetlerin keşfedilebileceğini göstermek için yola çıktık. Kıyı güzelliklerini fotoğraflarla belgeliyoruz. Oluşturduğumuz ve sponsorumuzun internet sitelerinde yayınlayarak tanıtıyoruz. Sponsorumuz Alman bir turizm firması. Arkadaşım bu sitede Almanca canlı yayın yaparak kıyıları tanıtıyor.” dedi.

Erdoğan, “Yerinde yaşayanların bile bilmediği çok güzel yerler var. Antalya’da beyaz kumsal, Dalaman sahilinde siyah kumsal var. Ama çoğu kişi bunları bilmiyor. Amacımız buraları tanıtmak.” diye konuştu.

-Turizmci İrfan Emek dekıyılardaki kirliliğe dikkat çekti.

Duyarlılık yaratmak için Türkiye’de ilk defa böyle bir girişimin yapıldığına işaret eden Emek, şunları kaydetti:

“Maalesef her plajda ve kamp alanında çöpler var. Kirliliğe de dikkat çekmek istiyoruz. 1 Nisan’da Antalya’dan başlayan yolculuğumuz boyunca çok sayıdacarettacarettave Akdeniz foku görme imkanı bulduk. Olumsuz hava şartları sebebiyle 1 hafta gecikmeli olarak Dalyan’a geldik. Haziran sonunda İstanbul Beşiktaş İskelesinde olmayı hedefliyoruz.”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.