Dolar 32,5646
Euro 34,8782
Altın 2.431,80
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 26°C

İztuzu plajında Noel kutlaması

İztuzu plajında Noel kutlaması
REKLAM ALANI
Aralık 29, 2013 9:56 am
1.456
A+
A-

OKN0023 - İztuzu plajında Noel kutlaması

İztuzu plajında Noel kutlaması

Ortaca, Dalaman, Köyceğiz ve ilçelerinde yaşayan Alman, İngiliz ve Hollanda uyruklu yabancılar Ortaca´ya bağlı Dalyan beldesi İztuzu Kumsalında noeli kutladılar.

İztuzu kumsalında düzenlenen geleneksel Noel kutlaması etkinliğine Alman, İngiliz, Hollanda uyruklu ve Türk vatandaşların da aralarında olduğu çok sayıda kişi katıldı.

Yaklaşık 20 yıl önce Almanya’dan gelerek Dalyan’a yerleştiğini belirten eski Aman parlamenteri Uli Schreiber, geleneksel olarak her yıl İztuzu’nda Noel kutlaması yaptıklarını söyledi.

Schreiber, “20 yıl öce bir kaç arkadaş Dalyan İztuzu´na noeli kutlamak için geldik. O zaman sayımız bu kadar çok değildi. Daha sonraki yıllarda bölgede yaşayan Alman, İngiliz, Hollanda vatandaşları bize katılmaya başladı. Son yıllarda Türkler de etkinliğimize gelerek bize katılıyor. Burada çok güzel bir sevgi ve dostluk çemberi oluşturduk. Bu bir Hıristiyan şenliği ama hepimiz dostluk ve dünya barışı için buradayız” dedi.

Etkinlikte canlı müzik eşliğinde yabancı şarkılar seslendirildi ve katılanlar müzik eşliğinde dans etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.