Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

İYİ Parti’de kongre hazırlıkları

İYİ Parti’de kongre hazırlıkları
REKLAM ALANI
Şubat 5, 2018 2:15 pm
1.517
A+
A-

İYİ Parti’de kongre hazırlıkları

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Av. Sevin Çağlayan, Şubat ayı içinde ilk olağan kongresini yapacak olan Dalaman İYİ Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Sevin Çağlayan, yaklaşan kongreler sürecinde teşkilatların çalışmalarını izlemek ve sorunların giderilmesini sağlamak için teşkilatları ziyaret ettiklerini ifade etti.

-Ak Partililerden bile destek var

Kendi yaptırdıkları anketlerde İyi Parti’nin şu anda %20,2 civarında oy gözlemlendiğini ifade eden Çağlayan, “Vatandaşlarımızın İYİ Partiye gösterdikleri ilgiden memnunuz. AKP’den bile tek adamlık olmasın diye bize sempati gösterenler var. Kongre sürecimiz devam ediyor, tüm arkadaşlara ve Dalaman teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.

Afrin operasyonu nedeniyle siyasette durgunluk yaşandığını da dile getiren çağlayan, “Afrin operasyonunun hassasiyeti sebebiyle şu anda siyaset durağan hale geldi. Biz orada askerimizin ayağına taş değmesin isteriz, bu milli bir konudur. Harekatı destekleyenler sanki iktidar yanlısıymış gibi bir algı yaratılıyor, bu ayrı bir konudur, inşallah askerlerimiz zaiyat vermeden ülkemize dönerler” ifadelerini kullandı.

Dalaman İYİ Parti Kurucu ile başkanı Bayram Altın ise, ”sayın Çağlayan’ın ziyareti bize güç katmıştır, kendisine teşekkür ederiz, kongre tarihimizi yakında açıklayacağız, üye kayıtlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.