Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C

İP kararını verdi; “Hasan Karaçelik’i destekliyoruz”

İP kararını verdi;  “Hasan Karaçelik’i destekliyoruz”
REKLAM ALANI
Şubat 12, 2014 11:26 am | Son Güncellenme: Şubat 12, 2014 11:28 am
1.293
A+
A-

İP kararını verdi;

“Hasan Karaçelik’i destekliyoruz”

İşçi Partisi Ortaca İlçe Örgütü 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Ortaca Belediye başkan adayı Hasan Karaçelik’i desteklediğini açıkladı.

İşçi Partisi Ortaca İlçe Başkanı M. Seyyah Yarar tarafından yapılan basın açıklamasında “30 Mart 2014’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde Ortaca’da AKP’ye karşı kazanma şansı en yüksek aday olan Atatürkçü ve yurtsever kimliğiyle öne çıkan sayın Hasan Karaçelik’i destekleme kararı almıştır” denildi.

İşçi Partisi Ortaca İlçe Başkanı M. Seyyah Yarar tarafından yapılan basın açıklaması şöyle;

HALKIMIZA; -AKP’den kurtulmanın zamanı

“30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde AKP’den kurtulmak, ülkemizin geleceği açısından son derece önemli bir hale gelmiştir. Bugün AKP Hükümeti Cumhuriyetimize, birliğimize, bütünlüğümüze ve ülkemizin aydınlık geleceğine karşı ciddi bir tehlike haline gelmiştir. AKP ülkemiz için bir güvenlik sorunudur ve bu sorun hızla çözülmelidir”

-Hasan Karaçelik’i destekliyoruz

“İşçi Partisi bu tehlikenin farkındadır. Bunun için önümüzdeki yerel seçimlerde AKP’ye karşı kazanma şansı en yüksek olan, Atatürkçü, yurtsever bir cephe oluşturulmasının en doğru yol olacağını günlerdir halkımıza anlatmaktadır. Bu sebeple İşçi Partisi Ortaca İlçe Örgütü 30 Mart 2014’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde Ortaca’da AKP’ye karşı kazanma şansı en yüksek aday olan Atatürkçü ve yurtsever kimliğiyle öne çıkan Sn. Hasan Karaçelik’i destekleme kararı almıştır. Halkımızın bilgilerine sunarız”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.