Dolar 32,3662
Euro 35,0212
Altın 2.326,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
REKLAM ALANI
Kasım 9, 2017 1:21 pm
1.549
A+
A-

İnsanlığın duvarın dibine çöktüğü an…

 

Evde Sağlık Hizmetleri adı altında, Ortaca Devlet Hastanesinde 4 adet, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ortaca’da konuşlandırdığı 2 adet, 112’ye ait 2 adet Ambulans olmasına rağmen yerde 4 saat yatan şahsı almaya Zabıtalarla kamyonet geldi.

v -

 

 

Edinilen bilgilere göre, Ortaca Devlet Hastanesi acil servisine 45 yaşındaki A.A. kolonya içtiği gerekçesiyle tedavi için getirildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından bir süre hastanede kalan A.A. taburcu edildi.

cc -

-Duvarın dibine çöktü kaldı, ambulans yerine kamyonet geldi

 

Hastaneden ayrılan A.A. hastane duvarının dibine çöktü kaldı. Bir süre sonra hastane duvarının dibinde yatan birini gören vatandaşlar, Ortaca Devlet Hastanesindeki görevlilere, 112’ye ve emniyet ekiplerine haber verdi.

sss -

Vatandaşlar hiçbir sağlık ekibinin A.A.’yı almaya gelmediğini söyledi. Yapılan görüşmelerden sonra Ortaca Zabıta ekipleri A.A.’yı almaya kamyonetle geldi.

Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine kamyonete alınmayan A.A. Ortaca Devlet Hastanesi’nden getirilen sedyeye alınarak hastaneye götürüldü.

unnamed file -

 

-Sokak hayvanlarının bile özel ambulansı var

Evde Sağlık Hizmetleri adı altında, Ortaca Devlet Hastanesinde 4 adet, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ortaca’da konuşlandırdığı 2 adet, 112’ye ait 2 adet Ambulans olmasına rağmen yerde 4 saat yatan şahsı almaya Kamyonetin gelmesi vatandaşlardan tepki gördü.

eee -

Osman Arcı, “Bu araçlar ne işe yarıyor, sorsanız 24 saat çalışıyorlardır. Sokak hayvanlarının dahi özel ambulansı var. Baygın bir şekilde yatan biri için kamyonetle almaya geldiler. Ortaca Devlet Hastanesi ya da Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ekipleri hangi gerekçeyle gelmediler bilmiyorum ama insan hayatı bu kadar ucuz mu?” diyerek tepki gösterdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.