Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

GROGİ KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

GROGİ KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?
REKLAM ALANI
Eylül 1, 2015 3:19 pm | Son Güncellenme: Aralık 25, 2019 9:13 am
6.323
A+
A-

 

Türk rap ve trap müziğinin sevilen isimlerinden Grogi’nin, asıl adı Ahmet Çadır’dır. Ünlü rap sanatçısı 5 Şubat 1990 İzmir doğumludur. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu olan ünlü rap sanatçısı aynı zamanda amatör futbol antrenörlüğü yapmaktadır.

RAP MÜZİĞE BAŞLANGICI VE ALBÜMLERİ

2007 yılında rap müzik hayatına başlayan Grogi ilk solo albümü olan ‘’Dur Daha Yeni Başladık’’ı 2011 yılında underground rap dünyasına tanıtmıştır. Bu albümde 8 şarkı yer alırken Grogi 3 şarkıya klip çekmiştir. Bu şarkılar ile internet üzerinde yoğun talep gören ünlü rap sanatçısı hayran kitlesini artırmıştır.

Rap müzik yaparken kullandığı hızlı ve akılcı söylemleri ile rakiplerini bu duruma düşürdüğü için kendisine Grogi adını vermiştir. Rap çalışmalarına ilk başladığında Efgan ile beraber şarkılar söylemiştir ama ilerleyen dönemlerde ayrılmışlardır.

İLK ALBÜMLE GELEN VE DEVAM EDEN BAŞARILARI

 

İzmirli rapci ilk albümünün hemen arkasından çalışmalarına hız vererek ve hedef büyüterek bir diğer izmirli rapci Anıl Piyancı ile birlikte ” Yetenek Sizsiniz Türkiye ” yarışmasına ‘’Balerin’’ isimli şarkı ile katılmıştır. Bu yarışmada ikinci tura geçmeye hak kazanmıştır.

Buradaki yüksek performansı ve edindiği hayran kitlesi ile birlikte kendisini piyasaya iyice tanıtmıştır. Ezhel, Khontkar, Red, Anıl Piyancı, Karakuyu, Nomad ve daha birçok ünlü isimle aynı sahneyi paylamış, birlikte albüm ve konser çalışmalarına katılmıştır.

Türk rap dünyasındaki birçok ismin yer aldığı Sekiz ekibiyle rap müziğe yeni bir soluk getirmiştir. Bu ekibe Türkiye’nin yeni Cartel’i benzetmesi yapılmıştır. Bu ekiple birlikte yapılan albümde ‘’Organize Oluyoruz’’ ve ‘’Faydası Yok ‘’ şarkılarını seslendirmiştir.

Sosyal paylaşım kanalı youtubeda videoları milyonlarca kez tıklanan Grogi şarkıları listesini müzikmp3indir.com sitesinde donma takılma olmadan rahatlıkla dinleyebilir dilerseniz indirebilirsiniz. ’’Dur Daha Yeni Başladık’’,’’Yalnızlık Son Ses’’. ‘’Beklentiler’’, ‘’Bizde Böyledir’’, ‘’Uyuma’’ ‘’Metronom’’, ‘’Nereye Kadar’’ ,‘’Baymayan Bayan’’, ‘’Uçurumun Kıyısında’’ ve daha pek çok Grogi şarkısını bu platformda bulabilirsiniz. Trap müziğin başarılı temsilcisi Grogi, uzun yıllardır rap müziğe kazandırdığı solo ve düet şarkılarla adından söz ettiren Khontkhar ile bir araya gelerek ortak bir şarkıya imza attı. Sözü Grogi ve Khontkar ortaklığında, altyapıları ve aranjesi Barry Allen imzası taşıyan ‘’Gelemem’’ tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.