Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 15°C
Az Bulutlu
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 13°C
Cts 16°C

“İnce”ye destek, “ücretli Göcek tüneli”ne tepki

“İnce”ye destek, “ücretli Göcek tüneli”ne tepki
REKLAM ALANI
Mayıs 23, 2018 4:46 pm | Son Güncellenme: Mayıs 23, 2018 4:47 pm
3.906
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman İlçe Örgütü, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek için banka hesabına para yatırdı. Milletvekili adayları için çalışmalara başladı.

CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner yaptığı açıklamada, partililerin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye karınca kararınca maddi destek verdiklerini söyledi. Öner, Devlet tarafından yaptırılan ve ücret karşılığında kullanıma açılan ikinci Göcek tüneli için de “Hani söz verilmişti ücretsiz olacaktı. Söz verenler sözünü tutsun, Göcek tünelinin ücretsiz olmasını talep ediyoruz” dedi.

-Cumhurbaşkanı adayı “İnce”ye destek

CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin çağrısı üzerine destek olmak için örgütümüzle birlikte Dalaman İş Bankası Şubesine giderek karınca kararınca desteğimizi verdik. Katkısı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, Muharrem İnce’ye başarılar diliyorum” dedi.

1 2 - “İnce”ye destek, “ücretli Göcek tüneli”ne tepki

CHP’nin milletvekili adaylarının da belirlendiğine değinen Kamil Ayhan Öner, “Muğla’daki 7 kişilik listede Mürsel Alban, Suat Özcan, Burak Erbay, Süleyman Girgin, İbrahim Ertürk, Emine Yenilmez Aydemir ve Yamaç Kaya yer alıyor. Biz partililer olarak seçim tarihi açıklanır açıklanmaz çalışmalara başladık. Milletvekili adaylarımız da belirlendi.  Tüm partililerimizle birlikte 24 Haziran’a kadar çalışacağız. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” diye konuştu.

-“Hani ücretsiz olacaktı

Göcek tünelinin yanına devlet tarafından ikincisi yapılan tünelin ücret karşılığında faaliyete geçtiğine de değinen CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, “Devletin yapmış olduğu Göcek tüneli özel firmanın yaptığı ücretli tünele bakım yapılıyor bahanesiyle özel sektöre kıyak çekmek için yine ücrete tabi olarak faaliyete geçti. Daha düne kadar tamamlanmadı denilerek hizmete açılmayan tünel nasıl oldu da trafiğe açıldı. Tünelin daha önceden tamamlandığı herkes tarafından biliniyor. Hani söz verilmişti ücretsiz olacaktı. Bu uygulama devlet eliyle vatandaşın nasıl sömürüldüğüne örnektir. Söz verenler sözünü tutsun, Göcek tünelinin ücretsiz olmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güngör Çoban

33146714 10156468405804777 2800948989212491776 n - “İnce”ye destek, “ücretli Göcek tüneli”ne tepki

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.