Dolar 32,5627
Euro 34,8130
Altın 2.418,56
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Hırsızlar yanlış kasayı çaldı

Hırsızlar yanlış kasayı çaldı
REKLAM ALANI
Kasım 25, 2013 9:45 pm | Son Güncellenme: Aralık 8, 2019 9:54 am
1.309
A+
A-
işyeri sahibi 1 - Hırsızlar yanlış kasayı çaldı

işyeri sahibi

Hırsızlar yanlış kasayı çaldı

Ortaca’nın Dalyan beldesi Maraş mahallesi Sulungur
caddesinde mahallenin muhtarı Tahsin Keçeci’ye ait markete giren hırsızlar, raflarda ve stokta bulunan sigara, 6 şişe yabancı marka içki, çekmecede bulunan bozuk para ve bilgisayar kasasını alarak kayıplara karıştı. Girdikleri markette güvenlik kameraları tarafından kaydedildiğini farkeden hırsızlar markette bulunan bilgisayar kasasını da çaldılar.

Yaklaşık 35 bin lira değerindeki malları alan görüntülerde de 2 kişi olduğu görülen ve marketin içerisinde 40 dakikaya yakın zaman geçiren kar maskeli hırsızlar güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

-Yanlış kasayı götürdüler

İş yeri sahibi Tahsin Keçeci, hırsızların çok sakin olduğunu içeriye girdiklerinde kameralara aldırış etmeden malzemeleri çaldıklarını söyledi.

Yaklaşık 35 bin lira zararı olduğunu kaydeden Keçeci,
“Hırsızlar kameralar tarafından kaydedildikleri için bilgisayar kasasını almışlar. Görüntülerin o kasada olduğunu düşünmüşler. Kamera kayıtları başka bilgisayara kaydediliyor. Görüntüleri Jandarma ekiplerine teslim ettik. Kriminal Laboratuvarda incelenecek. Umarım yakalanırlar. Bu işin peşini bırakmayacağım. Görüntülerdeki kişilerin fotoğraflarını afiş yaptırıp her yerde sergileyeceğim ” dedi.

-Saniye saniye görüntülendiler

Görüntülerde, iş yerine ön kapıdan girmek için bir süre uğraşan ellerinde eldiven ve kar maskeli hırsızlar bunu başaramayınca arka kapıdan içeriye giriyorlar. Kasanın yanındaki sigara paketlerini ve stoklarda bulunan sigara kolilerini alan hırsızlar bir miktar da içki alıyor. Bir kişi ise bilgisayar kasasını söküyor ve olay yerinden uzaklaşıyorlar. Gece saat 03.00 sularında başlayan hırsızlık girişimi kamera kayıtlarına göre yaklaşık 40 dakika sürüyor.

Ömer Kundakçı

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.