Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
BİST 9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Harun hoca sevenlerini üzdü

Harun hoca sevenlerini üzdü
REKLAM ALANI
Eylül 14, 2015 8:01 am
2.268
A+
A-

DSC_0002 _OKN0051

 

Dalaman Çayında, üzerinde 7 kişinin bulunduğu rafting botunun devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi.

 

Edinilen bilgiye göre; Matematik öğretmeni, evli 2 çocuk babası Harun Kan (37) Dalaman Çayı Narlı mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte bir tur şirketinin düzenlediği rafting turuna katıldı.

Turun sonlarına doğru bindikleri botun kayalıklara çarparak alabora olması sonucunda Harun Kan suya düşerek kayalıklara sıkıştı.

Kan, bottaki rehber ve diğer kişilerinde yardımıyla uzun süren çalışmalar sonucunda sudan çıkarıldı. Arkadaşları tarafından Dalaman Devlet Hastanesine getirilen Kan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Harun Kan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Matematik öğretmeni olan 37 yaşındaki Harun Kan’ın bir süre Ortaca’da özel bir dershanede, daha sonra da Köyceğiz ve Fethiye’de okullarda görev yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.