Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Güzellerin çamur keyfi

Güzellerin çamur keyfi
REKLAM ALANI
Temmuz 3, 2013 3:58 pm | Son Güncellenme: Temmuz 3, 2013 4:01 pm
1.689
A+
A-

OKN0035 - Güzellerin çamur keyfiOKN0016 - Güzellerin çamur keyfiOKN0031 - Güzellerin çamur keyfiGüzellerin çamur keyfi

Antalya’da Ay-Ça Estetik Ana Sponsorluğunda bu yıl 14 üncüsü düzenlenecek olan MissMediterranean 2013 Güzellik Yarışmasının 12 finalisti, Dalyan Peloid tesislerini ziyaret etti.

Tesisi ziyaret eden güzeller, tesisin çamur havuzlarına girerek ciltlerini güzelleştirmek için şifalı çamurdan yararlandılar.Bu yıl eğitim kampını Demre’de tamamlayan güzeller, Muğla’nıncarettacaretta kaplumbağaları ve Dalyan Peloid çamuru ile dünyaca ünlü beldesinde 4 günlük kampa katıldılar. Final heyecanını Dalyan kanallarında düzenlenen tekne turları ve peloid çamurunun dinlendirici özelliğinden faydalanarak atan güzeller bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldılar.

*Kamp eğlenceli geçiyor

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, Dünyaca Ünlü Dalyan Peloid çamuru ile güzellerin cilt bakımı yaptıklarını, Dalyan’ın doğal ve tarihi yerlerinde günübirlik geziler düzenlediklerini ve kampın başarılı ve eğlenceli bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Finalist güzelleri Dalyan’a davet eden ve ağırlayan Dalyan Peloid Tesisleri Yönetim Kurul Başkanı Talat Yalılı ise, MissMediterranean 2013 güzellerini Dalyan’da ağırlamaktan çok mutlu olduklarını ve Dalyan Peloid çamurunun mucize etkisini güzellerin denemelerinin çok önemli olduğunu ve bu mucize çamurun dünyaya duyurulmasına katkısı olacağına inandığını belirtti.

Tanıtım Productiontarafından buyıl 14 üncüsü düzenlenecek olan MissMediterranean 2013 Güzellik Yarışması finali 07 Temmuz 2013 Pazar günü Antalya Hotel Limra Gala salonunda yapılacak.

Ömer Kundakçı

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.