Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Gezerler Beton açıldı

Gezerler Beton açıldı
REKLAM ALANI
Kasım 11, 2016 6:37 am | Son Güncellenme: Kasım 25, 2016 12:57 pm
3.870
A+
A-

 

Gezerler Beton açıldı

DSC 0218 - Gezerler Beton açıldı

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek,

DSC 0213 - Gezerler Beton açıldı

Muğla Ticaret ve Sanayi İl Başkanı Bülent Karakuş,

DSC 0211 - Gezerler Beton açıldı

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet ŞAŞMAZ

DSC 0210 - Gezerler Beton açıldı

GEZERLER Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan GEZER

Dalaman Sanayi Caddesi çevre yolu üzerinde GEZERLER Şirketinin hazır beton ve sıva fabrikası yapılan yemekli ve görkemli törenle açılışı yapıldı.

Açılışa Dalaman Kaymakamı, Yılmaz Şimşek , Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Ticaret ve Sanayi İl Başkanı Bülent Karakuş, Siyasi Partilileri, Sivil Toplum Ünlü iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi yapılan konuşmalarda ise şunlar kaydedildi.

Amacımız para kazanmak değil

Açılış öncesi GEZERLER yönetim kurulu başkanı Ramazan Gezer yaptığı konuşmasında, ” Amacımız para kazanmak değil, halkıma milletime hizmet etmek. İşsizliği azda olsa giderebilmek için gece gündüz çalışarak beton santralini faaliyete geçirdik. İnşallah bundan sonra Ülkemize ve Milletimize daha faydalı işler yapmak için gayretle çalışacağız. Santralimizde emeği geçen herkese ve yanımızda çalışan tüm personellerime hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim”dedi.

 

İnşaat sektöründe büyük hamle

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “Gezerler Şirketi bu güne kadar Dalaman İlçesinin dışında Türkiye genelinde şirket faaliyetini yürütmekte iken bu gün de görmüş olduğumuz bu tesisi Dalamana kazandırmış bulunmaktadır. Dalaman inşaat sektöründe büyük bir hamle yapmış bir ilçemizdir. Böyle tesislere ihtiyacımız olduğundan, bizde belediye olarak açılmasında elimizden geleni yapmaktan çekinmedik. İlçemize bu güzel hizmeti kazandıran Ramazan Gezer ve Ailesine teşekkür ederim”dedi.

 

Gezerler Şirketi iş alemine moral veriyor

Muğla Ticaret ve Sanayi İl Başkanı Bülent Karakuş, “Ülkemizin geçtiği sıkıntılı günlerde böyle büyük bir yatırım yapıp iş aleminin moralini düzelten, iş alemine moral veren Gezerler Şirketini tekrardan kutluyorum. Bu tesisimizin bölgeye hayırlı uğurlu ve bol kazanç getirmesini diliyorum”dedi.

 

İlçe ekonomisine canlanmasına vesile olacaktır

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, “Gezerler Ailesinin  hizmetlerine bir yenisi daha eklendi. İlçemize kazandırılan bu güzel tesisi hep birlikte açıyoruz öncelikle ilçemize bu güzel tesisi kazandıran Ramazan Gezer’e, emeği geçen tüm aile fertlerine teşekkür eder ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu tesisin İlçemize açılması katme değer katarak işsizlik sorununa bir nebze çare olmuştur. Diğer taraftan çevremizdeki inşaat sektörünede katkılar sağlayacaktır. İlçe ekonomisine canlanmasına vesile olacaktır. Bu açılardan tesisimizin açılışını önemsiyoruz. Bize düşen görev ise özel sektördeki girişimcilerimizin risk alarak böyle tesislerin açılmasını teşvik etmek, onların yanında yer almak ve onların önünü açmaktır. Tekrar bu tesisin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını kendilerine kazasız belasız günler diliyorum”dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.