Dolar 32,3733
Euro 34,9924
Altın 2.326,27
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C
REKLAM ALANI
Temmuz 27, 2017 6:34 am | Son Güncellenme: Temmuz 27, 2017 7:24 am
3.684
A+
A-

Gece yolcuları konseri ile final 

Dalaman Belediyesi  50. Yıl kutlamalarını “Gece Yolcuları” konseri ile tamamladı.

Etkinliklerin son gününde 50. Yıl pastası Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Daire amirleri ve belediye çalışanları ile birlikte kesildi.

Başkan Şaşmaz, “ Bu geceyi Dalaman’ın güzel bir yerinde kutlamamız gerekiyordu, Yapmış olduğumuz bu etkinliklerde İlçemizin adını dünyaya duyurmak için Dalaman’da ilk defa yapılan Rafting şampiyonasının ardından kapıları açtık. Yapılan bu organizasyonlar İlçemize Turizm açısından da önemli katkılar sağlayacağını biliyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde Şerefler Mahallesinde çevirilen film  oldu, bu filmde kısa bir yerde bende oynadım. Bu filmin galasını Sarsala koyunda gerçekleştirdik. Her anlamda Dalaman ön plana çıkacak.DSC 3045 - DSC 3070 -

Kapukargın Kaplıcaları bizim çocuğumuz gibi bir yer, Kükürt’ çok değer veriyoruz. Halkımızın da buraya sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum, koyduğumuz şezlonglar malesef kırılmış parçalanmış olduğunu gördük. Dalaman’a biz sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz, bu konuda tüm halkımızın bize destek olmalarını bekliyorum.

DSC 3056 -

Çamur banyosunun değeri çok

Dalaman Kapukargın kaplıcaları bir marka olacak, ve  her geçen gün burası gittikçe kalabalıklaşacak, belkide adım atacak yer kalmayacak. Havalimanı na bu kadar yakın olan özel bir yerdir burası, insanlar burayı keşfetmek için özel olarak Şehirlerden geliyor.

1967 Yılında kurulan Dalaman belediyesi bu güne kadar görev almış olan tüm belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ederim”dedi.

DSC 2987 -

DSC 3026 -

Gece Yolcuları sevildi

Gece yolcuları konserine yoğun katılım oldu, birbirinden güzel şarkılarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan konserde, sandalyelerinden kalkan vatandaşlar sahnenin önüne gelerek telefonlarıyla bu güzel anı kaydettiler. Yaklaşık 2 Saat Sahne alan Gece yolcuları Dalaman’ın 50. Yıl etkinliklerinin finali oldu.

Doğukan beğenildi

6 gün boyunca etkinliklerde sunum yapan Doğukan Alsay ise Dalaman halkı tarafından sevildi,  konsere gelen vatandaşlara inanılmaz anlar yaşatan Alsay’ın  en beğenilen hareketleri ise ışık show oldu.

Basın mensuplarının gününü de kutlamayı ihmal etmeyen Alsay’a Dalaman Gazetesi olarak teşekkür eder, başarılarının devamını temenni ederiz.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.