Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Gazeteciler Dalaman Kaymakamı’nı ziyaret etti

Gazeteciler Dalaman Kaymakamı’nı ziyaret etti
REKLAM ALANI
Ocak 27, 2017 2:39 pm
1.471
A+
A-

Gazeteciler Dalaman Kaymakamı’nı ziyaret etti

 

Dalaman Gazetesi genel yayın koordinatörü Güngör Çoban ve Ekspres Gazetesi genel yayın koordinatörü Ethem Ersen, görevine yeni başlayan Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık çalışmaları, Hükümet Konağı ve Sivil Havacılık okulu ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan  Güldoğan, şunları söyledi:

“En son görev yaptığım Kızıltepe’de  başarılı çalışmalarımız oldu. Bu anlamda artık Dalaman’da göreve başladım. Dalaman güzel bir yer, aynı zamanda sıcak iklime sahip, buradada güzel işler yapmayı iyi anılar bırakmayı istemek birinci isteğimdir. Vatandaşın amiri değiliz, kurumlarla koordineli bir çalışma sistemi içerisinde olup vatandaşa hizmet için çalışacağız”

Hükümet konağı binası, kucağımızda bulduğumuz bir sorundur

Güldoğan ; “Dalaman Kaymakamlık binası kucağımızda bulduğumuz bir sorun oldu. Konuyla ilgili gerekli dosyaları hemen incelemeye aldım. Binamızda sadece Nüfus, Vakıf ve Müftülük kaldı. İnşallah buraya Dalaman’a öz ve buranın özelliklerini anımsatan iyi bir Hükümet konağı binasını hep birlikte hareket ederek Dalaman’a  kazandıracağız.”

Sivil Havacılık okulu için çalışmalar yapacağız

Sivil havacılık okuluyla ilgili ise Dalaman’a bir şeyler kazandırmak için kurumlarla birlikte olup beraber hareket edeceğiz. Valiliğe bu konuyu sunacağız, elimizden gelen her şeyi yapıp sivil havacılık okulunu Dalaman’a kazandırmayı hedefliyoruz”dedi.

Gazetecileri makamında kabul eden Güldoğan, ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.