Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

Futbolcu Volkan Demirel İçin Suç Duyurusu

Futbolcu Volkan Demirel İçin Suç Duyurusu
REKLAM ALANI
Ağustos 27, 2014 9:03 am
1.420
A+
A-

Futbolcu Volkan Demirel İçin Suç Duyurusu

Futbolcu Volkan Demirel’in  Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından FB TV’ye yaptığı “belediyeler, sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana düşecek” açıklamalarına tepkiler sürüyor.
Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Muğla temsilcisi ve Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Türkan Dağdelen, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına yollanmak üzere, Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunarak Volkan Demirel hakkında suç duyurusunda bulundu.
Dağdelen suç duyurusunda, kaleci Volkan Demirel hakkında soruşturma açılması, soruşturma boynca kesinlikle maçlardan men edilmesini, uzmanlar tarafından ruhsal ve psikolojik muayeneden geçirilmesini, uzmanların görüşü doğrultusunda toplum içinde tehtit, tehlike arz ettiği için gerekli tedaviyi almasının sağlanmasını ve tedavi tamamlanıncaya kadar tecrit edilmesini talep etti.
Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Muğla temsilcisi ve Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Türkan Dağdelen yaptığı açıklamada “Yaşadığımız dünyada, canlılar arasında en zayıf halka, kendilerini savunamayan , çocuklar, yaşlılar,engellier ve hayvanlardı. Ne yazık ki ülkemizde hayvan hakları hemen hemen yok sayılmaktadır. Eğer bir toplum hayvan haklarını yok sayıyor ise insan haklarını da  korumakta aciz kalır ve kalıyoruzda. 21. yüzyılda modern çağdaş bir Türkiye’de, milyonlarca seyirsici, hayranı olan,  genç bir fotbolcu onlarca medya kuruluşu önünde “belediyeler sokak daki köpekleri zehirlesin,yoksa bu iş bana kalacak “  diyorsa, bu da bizim nasıl acınıcak bir toplum haline geldiğimiz gösterir. Kaleci Volkan Demirel’in televizyonlarda söylediği cümleler sadece hayvan severler arasında değil,toplumda korkunç bir huzursuzluğa neden olmuştur. Bariz bir şekilde toplumu şiddete çağırmış, binlerce, milyonlarca çocuk ve gençlere kötü örnek olmuş ve şiddete davet etmiştir” dedi.
Dağdelen, kaleci Volkan Demirel’in yaptığı açıklamalarla belediyeleri de zan altında bıraktığını ve belediyelerin de Demirel hakkında suç duyurusunda bulunması gerektiğini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.