Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Futbol camiasının acı günü

Futbol camiasının acı günü
REKLAM ALANI
Mayıs 9, 2014 7:58 am | Son Güncellenme: Mayıs 8, 2014 7:03 pm
1.415
A+
A-

Futbol camiasının acı günü

Ortaca Belediyespor’un 1999-2000 sezonunda formasını giyen Sadettin Tuzcu yaşamını yitirdi.

Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nda TCD deniz yüzeyi temizleme gemisinde yaklaşık 10 gün önce sarnıç boya işlemi yapılırken gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada ağır yaralanan Sadettin Tuzcu (37) tedavi gördüğü GATA’da yaşamını yitirdi.

Tuzcu, Yatağan Yeni Mahalle camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilbağcılar mezarlığında toprağa verildi.

Olayda ağır yaralanan ve Tuzcu ile birlikte Dalaman havalimanından ambulans uçakla GATA’ya sevk edilen diğer yaralı işçiler Zafer Uzunca (41) ile Ramazan Hat’ın (25) tedavisi ise sürüyor.

-Arkadaşları unutmadıUntitled 126 - Futbol camiasının acı günü

Yatağanspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve 8 ay önce Eylül isminde bir kızı dünyaya gelen Sadettin Tuzcu, yaklaşık iki yıl önce Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’nda boyacı olarak göreve başlamıştı. Sadettin Tuzcu, 1999-2000 sezonunda Ortaca Belediyespor forması da giymişti. Bölge takımlarında da başarıyla top koşturan Tuzcu’nun ölümü arkadaşlarını üzüntüye boğdu.

Ortaca Belediyespor kulübü hafta sonunda Muğlaspor ile oynadığı Bölgesel Amatör Ligine (BAL) terfi maçında stada “mekanın cennet olsun Sadettin Tuzcu” yazılı pankart astı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.