Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C

Eğitim çalışanlarından bahar pikniği

Eğitim çalışanlarından bahar pikniği
REKLAM ALANI
Haziran 4, 2014 1:17 pm
1.470
A+
A-

Eğitim çalışanlarından bahar pikniği

Dalaman Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası İlçe Temsilciliği olarak, Tüm Muğla Merkez ve İlçelerinden davetli Milli Eğitim çalışanlarının katılımıyla Sarıgerme’de bahar pikniği etkinliği yapıldı.

Sarıgerme’de yapılan bahar pikniği ile ilgili açıklama yapan Teç-Sen Dalaman İlçe Temsilcisi Kasım Dik yaptığı açıklamasında; “Siyasal görüş sendikacılığı, bir yerlere ya da birilerinin güdümüne bağlı sendikacılık, ayrımcı sendikacılık anlayışlarını elinin tersiyle iten ve kuruluş amacını tüzüğünde açıkça belirtmek suretiyle, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan, Eğitim Öğretim Hizmetleri sınıfı haricindeki tüm memurların sesi olmayı hedefleyen sendikamız, her geçen gün Türkiye genelinde ses getirici icraatlarıyla “bunlarda nerden çıktı” dedirtmeye devam etmektedir. Herkes ne derse desin biz yolumuzdayız ve Milli Eğitim camiası içerisinde bulunan memur kadrolarını bir araya getirmek için uğraşmaya devam etmekteyiz. Bu kapsamda her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu tür piknik, yemek ve toplantı şeklinde ki organizasyonlarımız sayesinde camia çalışanlarımız sürekli bir kaynaşma ve tanış içerisinde olabilmektedirler. Geçen yıl Fethiye İlçesinin organizesi ile yapılan pikniğimizi bu senede Dalaman İlçesi olarak organize etmek istedik ve acizane bu birlikteliği sağladık. Keşke uygun bir tesisimiz bulunsaydı da Dalaman ilçesi sınırları içerisinde misafirlerimizi ağırlayabilseydik. Ama olsun. Çok daha eğlenceli ve şen şakrak bir ortamda geçen bahar şenliğimiz içimizde ki burukluk yüzünden bu yıl biraz sönük kaldı. Bunun nedeni ise Ülkemizde yaşanan facia ve yasımızdır.  Ulus olarak acılarını hep birlikte paylaştığımız Soma faciasında hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet dilerken, kalanlarına sabırlar diliyoruz. Bize bu güzel ortamın sağlanmasında emeği geçen başta Sarıgerme Çevre Eğitim Derneğinin değerli yöneticileri ve Servis Kooperatifi Başkanı  Ekrem Daşdemir olmak üzere, İl Başkanımız  Haluk Özgönül ve tüm katılımcılara şükranlarımızı bir borç biliriz”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.