Dolar 32,5208
Euro 34,7438
Altın 2.493,99
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Düğün konseptinde tarihi doku

Düğün konseptinde tarihi doku
REKLAM ALANI
Kasım 25, 2013 9:04 pm | Son Güncellenme: Aralık 8, 2019 9:55 am
1.373
A+
A-

Düğün konseptinde tarihi doku

Evlenecek çiftlere sıra dışı mekanlar sunan organizatörler eşsiz düğün mekanları ve temalar için Ege’nin doğal ve tarihi güzelliklerini örnek gösteriyor.

Uluslararası bir organizasyon firması tarafından Türk geleneklerine uygun düğün yapan İngiliz çiftAlexPelling ve Lisa Gantdaha sonra Dalyan kanalında tekne gezintisi yaptı. Tarihi kaya mezarları önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Tatilini Türkiye’de geçirecek olan İngiliz çifte kına gecesi düzenlendi.

Organizasyonu gerçekleştirirken Şebnem AkdemirVacationsRentalTurkey, ToprakanaRestaurant, İnci Organizasyon, LykyaResortSpa, D Resort, My Production, West Cafe, Marriageinturkey.com ve Kardak Turizmin destek sağladıklarını söyledi.

Şebnem Akdemir “amacımız Türkiye’yi ve Türk geleneklerini, doğal güzelliklerini tanıtmak. Alex ve Lisa ile bağlantı kurarak buraya davet ettim. Onlarda Türkiye’yi daha geleneksel, daha tarihi değerleri zengin ve daha mistik bir ülke buldukları için tercih ettiler. Şu anda Dalyan’daki konumdan da çok çok mutlular. Alex ve Lisa da evlenmek isteyen çiftleri dünya üzerindeki evlenilebilecek romantik yerleri tanıtmak istiyorlar” dedi.

Alex ve Lisa ise “Türkiye çok güzel bir yer. Tarihi ve doğal olarak çok zengin bir ülke. Burayı bunun için tercih ettik. Batı ülkelerinden ziyade biraz da doğu ülkelerinin hissini yaşamak istedik. Kına gecesi yaptık ve çok mutlu olduk. Bir geleneği paylaştık mutluyuz” diye konuştular.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.