Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Dostluk ve Barış Yogası

Dostluk ve Barış Yogası
REKLAM ALANI
Mayıs 28, 2016 2:05 pm | Son Güncellenme: Mayıs 28, 2016 2:13 pm
1.379
A+
A-

Dostluk ve Barış Yogası

OMR_0117

Dünyaca ünlü turizm cenneti Ortaca Dalyan’da, “Dostluk ve Barış İçin Yoga” etkinliği düzenlendi.

 

Ortaca Dalyan Turizm Derneği tarafından Dalyan Mahallesi’nde yaklaşık 60 kişi, Kaunos antik kentinin yer aldığı 2 bin 500 yıllık tarihi kaya mezarları manzarasında yoga yaptı.

Türkiye, Almanya ve İngiltere’den eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar Dostluk ve barış dileğinde bulundular.

Yoga eğitmeni Celil Şengün, etkinlikle dünya barışı ve kardeşliğe dikkati çekmek istediklerini söyledi.

Celil Şengün, “Zihnimizde o hali düşleyerek, dünyanın barış ve kardeşlik içinde olduğu bir an yaratmak istedik. Adem ve Havva’dan bu yana kardeşiz. Bizim de şu anda yapabileceğimiz, oturduğumuz yerde, zihnimizde, dünyanın iyileşmiş halini düşlemek. Hayalimizde hiçbir yerinde savaşın olmadığı, çocukların aç kalmadığı bir dünya canlandırıp, gördüğümüz o resmi evrene göndermek.” dedi.

İngiliz eğitmen Beverley Anne Fox, dostluk ve barış için bir araya geldiklerini, Dalyan’da olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Alman eğitmen AlexaSchumann “Dalyan’da çok güzel bir enerji bulduk. İnsanlar sevecen ve çok sıcak. Güzel doğasıyla Dalyan’da dinginlik var. Herkesi buraya davet ediyorum. Bugün 3 dilde yoga yaptık. Bu bizi birleştirecek”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.