Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Doğasında “Koşu” var

Doğasında “Koşu” var
REKLAM ALANI
Ekim 25, 2016 2:22 pm
1.658
A+
A-

Doğasında “Koşu” var

 

Ortaca’nın Dalyan mahallesi’nde ilk kez düzenlenecek olan 1. Uluslararası DALYAN CARETTA RUN, koşuyu hobi olarak hayatının bir parçası haline getirmiş yaklaşık bin katılımcıyı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Dalyan’da buluşturmayı hedefliyor.

 

Yarışmanın 14 ve 21 km (yarı maraton) olmak üzere iki ana kategoride yapılacağını belirten DOKTOB (Dalaman Ortaca Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmecileri Birliği)  Başkanı Yücel Okutur, “Yarışın uluslararası olması da bizlere ayrı bir heyecan katıyor. İyi bir ekiple hazırlanan tecrübeli arkadaşlarımız yarışmanın başarılı geçmesi için bütün hazırlıkları yapmaktadırlar. Sayın valimiz Amir Çiçek başta olmak üzere, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Dr Mansur Harmandar, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için bize son derece destek oldular” dedi.

 

Dalyan’da kış turizmini canlandırmak için başlatılan bu tür etkinlikleri her yıl çeşitli konularda sürdürmeyi hedeflediklerini ifade eden Okutur, “İlk kez düzenlenecek olan bu yarışta katılımcılar ve yarış severler, ülkemizin birçok yerinde kış mevsiminin hüküm sürdüğü tarihlerde Dalyan’ımızda doğanın her rengiyle bir arada adeta yazdan kalma dolu dolu üç gün geçirecekler. Balkan müziklerini elektronik altyapıyla sentezleyerek müzikseverlerin büyük ilgisini çeken dünyaca ünlü DJ Shantel de, Dalyan Caretta Run etkinliği kapsamında canlı performans sergileyecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı akşamı saat 20.00’da Dalyan Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek performans, ücretsiz ve halka açık olacak” diye konuştu.

 

Yücel Okutur, koşunun ve canlı performansların yanı sıra yoga, pilates aktiviteleri ve çeşitli söyleşilerle birlikte 28, 29 ve 30 Ekim günlerinde Dalyan’da adeta bir festival havası yaşanacağını, etkinliğin aynı zamanda DEKAMER (Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi) işbirliği ile bölgenin simgesi olan Caretta Caretta deniz kaplumbağalarının bakımı ve korunmasına destek olacağını da sözlerine ekledi.

 

Türkiye Atletizm Federasyonu, Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ortaca Kaymakamlığı, Ortaca Belediyesi, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla İl Sağlık Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleşecek olan etkinliğin organizasyonunu DOKTOB ve HAPPYCO üstleniyor.

 

-Etkinlik programı:

 

-28 Ekim 2016 Cuma,

Saat 13.00 Sporcu Kayıt ve Kit Dağıtımı

Saat 15:00 Pilates

Saat 16:30 Ünlü Koşucular ile Söyleşi

Saat 18.00 Arbella ve Virgin Radio ile Makarna Partisi

 

-29 Ekim 2016 Cumartesi

Saat 10.00 Etkinlik Açılışı ve Kit Dağıtımı

Saat 12.00 Yavru Carettalar Koşusu

Saat 13.00 3 km Halk Koşusu

Saat 15.45 Dalyan Caretta Run 21 km start

Saat 16.00 Dalyan Caretta Run 14 km start

Saat 18.00 Ödül Töreni

Saat 20.00 Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları ve Shantel Canlı Performansı

 

-30 Ekim 2016 Pazar

09.00 İztuzu Plajı’nda Yoga

Not. Tüm etkinlikler Dalyan Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.