Dolar 32,3054
Euro 35,1688
Altın 2.240,30
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 17°C
Az Bulutlu
Muğla
17°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 14°C

Denizcilik öğrencileri mezun oldu

Denizcilik öğrencileri mezun oldu
REKLAM ALANI
Nisan 21, 2018 9:02 am
4.305
A+
A-

Denizcilik öğrencileri mezun oldu

IMG 4747 - Denizcilik öğrencileri mezun oldu

 

Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi altıncı dönem öğrencilerini okul bahçesinde ve kordonda yapılan etkinliklerle mezun etti.

Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan 58 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Cem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Gönül Fırat ve Ali Aydoğan, veliler ve öğrenciler katıldı. Mezun olan öğrencilerin alana gelmesinin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende, Okul birincisi Mustafa Avcı mezuniyet kütüğüne bröve çaktı.

Okul Müdürü Cafer Binici, Öğrencilerin Gemi Yönetimi Eğitimi aldıklarını belirterek okulda eğitim gören öğrencilerin yanı sıra bölgede yaşayan vatandaşlara da verdikleri kurslarla kaptanlık belgesi alma imkanı sağladıklarını söyledi. Öğrencilerin tıpkı Şehit Ömer Halisdemir gibi gerektiğinde vatanları için her şeyi göze alacağına inandığını belirterek onlara yaşam boyu başarı ve mutluluk diledi.

“Şehit Ömer Halisdemir Kitap Okuma Yarışmasında” dereceye giren öğrenciler ile “Akıl Oyunları” yarışmalarında birinci olan öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından törene katılan protokol üyeleri, içinde öğrencilerin temsili diplomalarının bulunduğu şişeleri sırayla Köyceğiz Gölü’ne attı. Köyceğiz Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olan 58 öğrenci, göle atılan temsili diplomalarını yüzerek aldı. Göle atlayıp diplomalarını alan öğrenciler, renkli görüntüler oluşturdu. Diplomalarıyla gölden çıkanlar, sevinçlerini arkadaşları, öğretmenleri ve aileleriyle paylaştı.

 

 

office 2013 satın al

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.