Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Dalaman’da Satranç Turnuvası

Dalaman’da Satranç Turnuvası
REKLAM ALANI
Nisan 21, 2015 3:55 pm
1.848
A+
A-

Dalaman’da Satranç Turnuvası

 

 

Türkiye Satranç Federasyonu Dalaman İlçe Temsilciliğinin organize ettiği “23 Nisan Çocuk Şenliği” Satranç Turnuvası düzenlendi.

DSC_4961DSC_4958DSC_4938

 

Dalaman İlçe Temsilciliğinin organize ettiği “23 Nisan Çocuk Şenliği” Satranç Turnuvası 18-19 Nisan 2015 tarihlerinde yapıldı. Nurya Cafe’nin sponsorluğunda Özel Burç Meltem Kolejinde 145 sporcunun katılımı ile dört kategoride tamamlandı.

Müsabaka Açık ve Yıldızlar kategorisinde beş, Minikler ve Küçükler kategorisinde 6 tur yapıldı.

Açık Kategorisinde;  Okan İncı birinci, Mehmet Erensayın ikinci, Umut Çakır üçüncü

Yıldızlarda Kategorisinde;   Kadir İzcı birinci, Nafiz Ediz İlhan ikinci, Adem Alp Şahin üçüncü

Küçüklerde Kategorisinde; Alperen Özcan birinci, Hakan Koyuncu ikinci, Gülenay Güneş üçüncü,

Miniklerde Kategorisinde;  Attila Çağatay Türkmen birinci, Furkan Korcan ikinci, Mustafa Yiğit Solak üçüncü oldular.

Burç Meltem Koleji Müdürü Fatih Okay ve Nurya Cafe Sahibi Nuriye Orhan’a satranç turnuvasına desteklerinden dolayı TSF Dalaman Temsilcisi Salih Güzel tarafından plaket verilmesi ile başlayan ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Nurya Cafe sahibi Nuriye Orhan, Turnuva Başhakemi Salih Güzel ve Burç Meltem Koleji öğretmenlerinden Ergül Solak verdi.

 

Törene katılan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz törende kısa bir konuşma yaptı.  Başkan Şaşmaz, Çocuklarımız geleceğimiz amacımız yarışmak değil onlara kendilerine olan öz güveni kazandırmak ve geliştirmek. Bunu için Öğretmenlerimize ve Velilerimize teşekkür ederim. Bizlere düşen ne varsa yapmaya hazırız dedi.

TSF Dalaman Temsilcisi Salih Güzel Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’a,  Nurya Cafe sahibi Nuriye Orhan’a, Burç Meltem Koleji öğretmenlerinden Ergül Solak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Güzel, turnuva da hakem olarak görev yapan Hasan Güneş, Zeynep Arabacı, Atilla Akdemir ve Halil Dal ‘a da teşekkür ederim dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.