Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Dalaman’da 43 yıl sonra asfaltlama çalışması

Dalaman’da 43 yıl sonra  asfaltlama çalışması
REKLAM ALANI
Haziran 20, 2013 11:48 am
1.365
A+
A-

DSC 0037 - Dalaman’da 43 yıl sonra asfaltlama çalışması

Dalaman’da 43 yıl sonra  

asfaltlama çalışması

Haber Foto : Güngör ÇOBAN

Dalaman Belediyesi asfalt  ve yol tamirat çalışmalarını hızlandırdı.

Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz Asfalt yapımı devam etmekte olan Hastane yolunu ve Yeni mahalledeki  çalışmaları yerinde inceledi. Yılmaz “Dalaman’da vatandaşların talepleri ve ekiplerin tespit ettiği bozuk noktalar hızlı bir şekilde onarılıyor” dedi.

43 yıl sonra asfaltlama çalışması

Dalaman’ın Söğütlüyurt mahallesi, Gizem market güzargahı, Devlet hastanesi yolunda yapılan çalışmaları değerlendiren Dalaman Belediye başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Devlet hastanesi yolu üzerindeki kavşak düzenlemesi yapılarak alt yapısını hazırladık, trafik ışıklandırmasınında yapımı devam etmektedir” diye konuştu.

Başkan Yılmaz “Günlük ağaçlarının bulunduğu Yeni Mahalle yollarını 70’li yıllardan bu yana ilk defa Dalaman Belediyesi olarak asfaltlama çalışması başlattık. Buradaki 1’inci, 3’üncü, 7’inci, 9’uncu, 11’inci ve 13’üncü sokaklarda asfaltlama çalışmaları başlattık. Ayrıca  ilçemizin önemli cadde ve sokaklarına kış aylarında selden etkilenen ve suyla dolan cadde ve sokaklarda kilit parke çalışmalarını başlatacağız. 6 bin m2 kilit parkenin ihalesini bitirdik, önümüzdeki günlerde kilit parke taşları döşeme çalışmalarına yeniden start vereceğiz. 76 bin m2 kilit parke taşı bittikten sonra ihalemize %20 daha ilave ederek 111 bin m2 civarında çalışmamız devam edecek. İlçemizin önemli yerlerini bu vesileyle kilit parke taşı döşeyerek sorunlarını çözmüş olacağız” dedi.

Daha sonra mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayan, isteklerini dinleyen Başkan Yılmaz vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinleri ise yapılan yol çalışmalarından dolayı memnun olduğunu ifade ederek Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.