Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Dalaman Rafting merkezi oluyor

Dalaman Rafting merkezi oluyor
REKLAM ALANI
Şubat 20, 2018 10:13 am | Son Güncellenme: Şubat 20, 2018 10:21 am
1.899
A+
A-

Dalaman Rafting merkezi oluyor

Dalaman 29 Mart-9 Nisan tarihleri arasında Rafting konuşacak.

Dünya Rafting Federasyonu Başkan Yardımcısı Fikret Yardımcı ve Dalaman Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz sağda - Dalaman Rafting merkezi oluyor

DSCF1978 - Dalaman Rafting merkezi oluyor

Dalaman Belediyesi, 29 Mart -9 Nisan tarihleri arasında Kıtalararası Rafting Şampiyonası, rafting hakem semineri, Türkiye Milli Takım Seçmeleri ve Dünya Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısının Dalaman’da yapılacağını duyurdu.

 

Dalaman Kaymakamlığı, Dalaman Belediyesi, Muğla Valiliği Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting As Başkanlığı tarafından ortaklaşa olarak 29 Mart-9 Nisan tarihleri arasında Kıtalararası Rafting Şampiyonası, Rafting Hakem Semineri, Türk Milli Takım seçmeleri ve Dünya Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı Dalaman’da yapılacak.

Dört büyük organizasyonun bir arada yapılacağı bu program 29-31 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Rafting Kurallar Toplantısı ile başlayacak. Ardından 1-3 Nisan tarihleri arasında Rafting Hakemlik Semineri yapılacak. Kıtalararası Rafting Şampiyonası ve Dünya Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı ise 4-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, yaptığı açıklamada, “1-9 Nisan 2018 tarihleri arasında ilçemizde düzenleyecek olduğumuz büyük organizasyonla halkımızı rafting ile buluşturuyoruz. Muğla Valiliği Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Rafting Federasyonu, Dalaman Kaymakamlığı ve belediyemiz tarafından ortaklaşa olarak Kıtalararası Rafting Şampiyonası’nı ilçemizde düzenleyeceğiz. Türkiye Milli Takımı Seçmelerini de içine alan, hakem semineri yapılan Dünya Rafting Federayonu Yönetim Kurulu Toplantısı’nın da yapılacağı bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmanın ve ilçemize böyle büyük bir organizasyonu getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu güzel organizasyonun ilçemizde gerçekleşmesinde başta Muğla Valimiz Esengül Civelek, Dalaman Kaymakamımız Ali Güldoğan’a, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı ve  Dünya  Rafting Federasyonu Başkan Yardımcımız Fikret Yardımcı’ya ve gençlik spor hizmetleri müdürümüze ve tüm emeği geçenlere ilçemiz ve şahsım adına şükranlarımı sunar, teşekkür ederim” dedi.

Melahat KANBUR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.