Dolar 32,5873
Euro 34,7878
Altın 2.509,51
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Dalaman PTT Türkiye 5.’si oldu

Dalaman PTT Türkiye 5.’si oldu
REKLAM ALANI
Ekim 25, 2016 2:02 pm
2.023
A+
A-

Dalaman PTT Türkiye 5.’si oldu

 

Dalaman PTT 176. kuruluş yıldönümünü ödülle kutladı 176. kuruluş yıldönümününde Türkiye Geneli Personel Performans ve İstatiskler değerlendirmesin de ilk 5 ‘e girerek ödül aldı.

PTT’nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 23 Ekim Pazar günü CerModern Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından Dalaman PTT’sine ödülü verildi. Dalaman PTT Müdür Vekili Zeynep Gündüz, yaptığı açıklamada “PTT’nin 176. Kuruluş Yıldönümünde Türkiye Geneli Personel Performans ve İstatiskler değerlendirmesin de ilk 5 ‘e girerek ödül aldık, ilk defa 23 Ekim 1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla başladığı hizmet serüveninin 176. Kuruluş yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın büyük onurunu yaşıyoruz”

Hizmetlerimizde sınır tanımıyoruz

“Hizmet alanlarında, yetkin personel ile etkin hizmet sunan şirketimiz posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında, ülkemiz çapında yaygınlaşmış hizmet ağı ile iki asra yakın tecrübesi, çağdaş teknoloji ve güçlü kadroları ile ekonomik , hızlı, güvenli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.   PTT İşyerlerimizde, posta ve kargo/lojistik alanlarında ülkemizin her köşesine hizmet verilmesinin yanı sıra, bir çok banka adına tahsilat yapılmakta, kredi verilmektedir. Yine işyerlerimizde her türlü sigortacılık hizmetleri, HGS hizmeti, KEP(Kayıtlı Elektronik Posta)  hizmeti, UPT(Ucuz Para Transferi)- Western Unıon (Uluslar arası Para Transferi) gibi bankacılık hizmetleri ile halkımızın hizmetindeyiz”

24 Saat hizmet veren PTT matik

24 saat hizmet veren PTT matik cihazlarımız, işin yoğun olduğu şubelerimize de yaygınlaştırılarak, müşterilerimize kesintisiz olarak hizmet verilmektedir. Posta, Banka ve Lojistik alanlarında yaygınlaşmış hizmet ağıyla müşterilerimize kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen Şirketimiz, müşteri memnuniyetini sağlamak için sürekli eğitime ağırlık vermekte, hizmet verdiğimiz iş yerlerimizi güzelleştirmeye devam etmektedir. 2016 yılında PTT Bank tadilatları yapılmayan Merkezlerimize bağlı Şubelerimizin tamamına yakın kısmının PTT Bank tadilatları tamamlanmış olup, kalan işyerlerimizin PTT Bank tadilat çalışmaları sürdürülmektedir”

En yeni ve iyi hizmetlerimizle 176. yılı geride bıraktık

Çalışmalarımız, Posta, Banka ve Lojistik alanlarında müşteri memnuniyetini sağlayarak standartların üzerinde hizmet verme hedef ve bilinci ile kesintisiz yenilenerek, değişerek ve gelişerek daha nice yıllar devam edecektir. Halkımızdan aldığımız güven ve güç ile bu kutlu hizmet yolculuğunda 176 yılı geride bırakan bir Kurumun mensubu olarak PTT’nin bugüne gelmesinde emeği geçen tüm emekli ve çalışanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlar, 176. Kuruluş Yıldönümünün  Ülkemize, Milletimize ve Şirketimize hayırlı olmasını dilerim. Türkiye Geneli Personel Performans ve İstatiskler değerlendirmesin de ilk beşe girmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bu ödüle layık gören her kese kendim ve personeller dına teşekkür ederim” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.