Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şevket Takar oldu

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar  Odası başkanı Şevket Takar oldu
REKLAM ALANI
Mart 23, 2014 6:01 pm | Son Güncellenme: Mart 24, 2014 6:18 am
2.122
A+
A-

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar

Odası başkanı Şevket Takar oldu

Güngör Çoban – DALAMAN GAZETESİCIMG3051 - Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şevket Takar olduCIMG3035 - Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şevket Takar oldu

Mevcut başkan Şevket Takar ve diğer adaylardan İsmet Akdeniz, ve Selami Şahin’in yarıştığı genel kurulda 577 üye oy kullandı.

Gayri resmi sonuçlara göre 274 üyenin oyunu alan Şevket Takar yeniden oda başkanı seçildi.

177 oy İsmet Akdeniz, 120 oy Selami Şahin aldı

Kültür Merkezinde gerçekleşen Genel Kurul, Yeterli çoğunluğun sağlandıktan sonra Genel Kurul Toplantısı başladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 yılları yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu.Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından diğer gündem maddelerine geçildi, Bilanço ve Gelir Gider raporları okudu, Daha sonra 2014 yılı bütçe ve gelir gider raporları oylamaya sunuldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan İsmet Akdeniz kürsüde söz alarak bir konuşma yaptı. Akdeniz, yönetimi devralırlarsa esnafın eksikliklerini tamamlamayı amaçladıklarını kaydederek, projelerini ve yapacaklarını anlattı.

Konuşmaların ardından üyelerin oy kullanma işlemi başladı.  Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar sürdü. 768 üyenin oy kullandığı genel kurulda açılan sandıklardan, Şevket Takar  274, İsmet Akdeniz  177, Selami Şahin 120 üyenin oyunu aldı, 6 oy ise geçersiz sayıldı.

Yeniden oda başkanlığına seçilen Takar,”Esnafıma 10 yıldır verdiğim hizmeti daha da ileriye taşıyarak çalışmalarımıza birlik içerisinde devam edeceğiz” dedi.

Genel Kurula :  Muğla esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı Şükrü Ayyıldız, , Milas, Ula, Köyceğiz, Fethiye, Marmaris, Ortaca oda başkanları, Dalaman belediye başkanı Sedat Yılmaz, ve MHP İlçe teşkilatı, AK Parti Dalaman belediye başkan adayı Süleyman Cambuzcuoğlu, ve AK Parti İlçe teşkilatı, CHP Dalaman belediye başkan adayı Muhammet Şaşmaz,ve CHP İlçe teşkilatı, DYP Dalaman belediye başkan adayı Hatice Özcan, ve DYP İlçe teşkilatı, BBP Dalaman  belediye başkan adayı Recep Bozkurt ve BBP İlçe teşkilatı,  Esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.