Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar; “Çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar;  “Çalışmalarımıza devam edeceğiz”
REKLAM ALANI
Mart 22, 2014 11:01 am | Son Güncellenme: Mart 22, 2014 11:04 am
1.585
A+
A-

Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar;

“Çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı Şevket Takar 2014-2015-2016-2017 yıllarına ait yeni dönem çalışmalarını açıkladı.

Başkan Şevket Takar açıklamasında şunları söyledi: “Geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz çalışmalarımıza, önümüzdeki yıllarda da siz değerli esnaf arkadaşlarımın talepleri doğrultusunda, Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte yapmaya devam edeceğiz.”

“Basit Usul Vergiye tabi üyelerimizin, Muhasebe İş ve İşlemlerini Odamız bünyesinde tutulmaya devam edilecektir”

“Siz çok değerli esnafımın fiyat talepleri, Yönetim Kurulumuzda görüşülerek sizin menfaatleriniz doğrultusunda, Birliğimizden onay aldık ve almaya da devam edeceğiz”

“Sosyal- kültürel- sağlık alanlarında ve meslek gruplarına göre Birlik Başkanlığımızla koordineli olarak mesleki eğitim için her türlü olanaklar zorlanarak tüm üyelerimizle çeşitli etkinliklerimizle ilgili çalışmamıza yeni hizmet binamızda daha geniş kapsamlı devam edilecektir”

” Daha önce ki yıllarda olduğu gibi tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ile irtibat, işbirliği ve uyum içerisinde çalışılmaya devam edilecektir”

“Esnaf ve sanatkarlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için Minibüs alınacaktır”

“Odamız bütçesinin iyi olması durumunda arsa ve bu arsanın üzerine Çıraklık Eğitim,Araştırma,Geliştirme Merkezi yapılması planlanmaktadır”

“Sanayi sitesindeki Esnaf ve Sanatkarlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için sanayi sitesine Toplantı Salonu ve Sanayi Girişine “Hoşgeldiniz” tabelası yaptırmayı hedefliyoruz”

“Yangın, sel felaketi, deprem vs. gibi afetlerle mağdur olan Esnaf ve Sanatkârlarımıza odamızın bütçe durumları göz önünde bulundurularak maddi yardım yapılacaktır”

“Daha önceki yıllarda olduğu gibi, Esnaf ve Sanatkârımın, Sicil iş ve işlemleri, SRC Belgeleri ile ilgili tüm işlemler, Muğla’ya gitmeden, hizmet olarak, Esnaf ve Sanatkârımın ayağına getirilecektir”

“Takdir edersiniz ki yaptıklarımız ve yapamadıklarımız olmuştur. Bunları tartışıp eleştirebilirsiniz lakin bir şeyin altını çizmek istiyoruz. Sorunları çözmek için çok çaba ve mesai harcadık. Odamızın bize teslim edilen maddi ve manevi değerlerini azaltmadık çoğalttık.Bu çalışmaları,Yönetim Kurulumuz ve sizlerin katkıları ile yaptık. Bu hizmet döneminde de en büyük destekçimiz sizler oldunuz. Sizlere teşekkür eder, saygıyla ve sevgiyle selamlıyoruz”

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.