Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

DALAMAN DA VELİLERE ÖDÜL TÖRENİ

DALAMAN DA VELİLERE ÖDÜL TÖRENİ
REKLAM ALANI
Ocak 29, 2014 7:37 am
1.393
A+
A-

DALAMAN DA VELİLERE ÖDÜL TÖRödül3 - DALAMAN DA VELİLERE ÖDÜL TÖRENİENİ

Dalaman İlçe  Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Atatürk Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine katıldı.

Eğitim önce evde başlar ilkesiyle başlatılan ‘Veliler Okuyor Projesi’nde dereceye giren velilere, ödüllerini İlçemiz Kaymakamı Yılmaz Şimşek verdi. Kaymakam Şimşek yaptığı konuşmada; Okulumuz velilerinin eğitimin içine katmak, kitap okuma konusunda öğrencilere örnek olmak amacıyla başlatılan bu projeyi önemsiyor ve destekliyorum. Umarım okuma alışkanlığının kazandırılması için başlatılan bu proje, İlçe geneline yayılarak Dalamanımız için bir başlangıç olmasını dilerim. Bu vesileyle, projede emeği geçen idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve bu projeye katılarak destek veren tüm velilerimizi kutluyor, eğitim anlayışını daha ileri götürecek başka projelerinizi de bekliyorum dedi.

Törenin ardından Kaymakam Yılmaz Şimşek, okul idaresinden ve rehberlik öğretmeninden öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.