Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Çocukların 23 Nisan coşkusu

Çocukların 23 Nisan coşkusu
REKLAM ALANI
Nisan 24, 2018 7:06 am | Son Güncellenme: Nisan 24, 2018 10:22 am
1.375
A+
A-

Çocukların 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıldönümü, Dalaman’da düzenlenen çeşitli tören ve programlarla kutlandı.

 

30171683 2152496761650488 897965949943723923 o - Çocukların 23 Nisan coşkusu

Dalaman Cumhuriyet Meydanında yapılan çelenk sunma töreninden sonra sırasıyla Karaçalı İlkokulu ve Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen programa geçilerek, öğrenciler tarafından hazırlan gösteriler ilgiyle izlendi.

Düzenlenen programlara, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan ve eşi, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Atakent İlkokulundan 4. Sınıf öğrencisi Pelin Oğuz temsili olarak Dalaman Kaymakamı oldu.

23 Nisan Dalaman Kaymakamı Pelin Oğuz; ‘Öncelikle bu bayramı bize armağan ettiği için Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Bana Makamını veren Kaymakamımız Ali Güldoğan’a teşekkür ederim.’ dedi.

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, kendisini ziyaret eden öğrencinin ve tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak öğrenciye hediye verdi.

Kaymakam Ali Güldoğan’ın, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş; Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır.

Geleceğimizin teminatı ve en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

office 2019 satın al

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.