Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

CHP Ortaca İlçe Başkanı Sertkaya:

CHP Ortaca İlçe Başkanı Sertkaya:
REKLAM ALANI
Ocak 24, 2015 11:48 am
1.449
A+
A-

CHP Ortaca İlçe Başkanı Sertkaya:

 

“Eğitim emekçisi arkadaşımızı parlementoda görmek istiyoruz”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu çalışmalar kapsamında partisinin Ortaca Kadın Kolları toplantısına katıldı.

Ömür yolcu burada yaptığı konuşmada aday adayı olarak çıktığı bu yolda, partililerin desteğiyle “Muğla Milletvekili adayı” olarak sürdürmek istiyorum” dedi.

-Dik durdum, doğru bildiğim yoldan dönmedim

Yıllarca CHP’de ve Eğitim-Sen’de mücadeleler verdiğini anlatan Yolcu; “Özlük haklarımız için, parasız, demokratik, bilimsel eğitim için, parasız ve ulaşılabilir sağlık hizmetleri için, İMF ’ye ‘hayır’ demek için, Dalaman’da kurmak istedikleri Mobil Santral’e ‘hayır’ demek için, Sürgünlere ‘hayır’ demek için, Eğitim öğretim üzerine oynanan oyunları bozmak için, kısacası emeğe ve emekçiye yapılan her türlü saldırıya karşı mücadele ettim. Gerek partimde, gerekse bağlı olduğum sendikamda çok eylem yaptım, çok soruşturmalar geçirdim. Birçok cezalar aldım. Korkmadım, yılmadım, yorulmadım, dik durdum, doğru bildiğim yoldan dönmedim. Aynı kararlılıkla Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki mücadeleme devam edeceğim” dedi.

-Muğla Milletvekili adayı olmak istiyorum

Ömür Yolcu, “eğer milletvekili seçilirsem” diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü;  “Toplu sözleşmeli, grevli, sendika hakkı için, üreticilerin emeğinin hakkını alabilmesi için, işsizlere iş; çalışanlara insan onuruna yakışır bir ücret için, emeklilere  yoksulluk sınırının üstünde maaş için, halkımıza demokratik, özgürlükçü, yaşanılabilir bir ülke sunmak için, gençliğin demokrasi mücadelesini birlikte yapmak için, gelir dağılımındaki eşitsizliği gidermek için, herkesin kendi inancını, kültürünü özgürce yaşayabilmesi için, yoksulluğa, yolsuzluğa, hırsızlığa, ‘dur’ demek için, engelli kardeşlerimin iş gücüne katılımını kolaylaştırmak, bakıma muhtaç olanların ihtiyaçlarını karşılamak, engellilere evlerine en yakın yerde okul açılması ve özel eğitim öğretmenlerinin istihdamıyla eğitimlerini sağlamak için, parlamentoda mücadele edeceğime söz veriyorum. Aday adayı olarak çıktığım bu yolda, partililerimin desteğiyle “Muğla Milletvekili adayı” olarak sürdürmek istiyorum.”

-Eğitim emekçisi arkadaşımızı parlementoda görmek istiyoruz

CHP İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ise, eğitim alanında kendisini kanıtlamış bir arkadaşımızı mecliste de görmek istediklerini ve destek vereceklerini söyledi.

Sertkaya, “Önümüzdeki dönemde ülkemizi çağdaş uygarlık noktasına girmesindeki  en önemli yol  eğitim alanından geçiyor. Eğitim alanında kendisini kanıtlamış bir arkadaşımız aday adayı oldu, çok mutluyuz. İçimizden bir eğitimciyi mecliste görmekten mutluluk duyacağız. Şimdiden Ortacalılar adına, Muğlalılar adına başarılar diliyoruz, her zaman yanında olacağız, tüm Muğlalılar destek verecek ve inşallah eğitim emekçisi arkadaşımızı parlemento emekçisi olarak da görürüz. Yolu açık olsun” diye konuştu.

-Meslektaş dayanışması

Diğer taraftan toplantıya katılan Eğitim-Sen Muğla eski şube başkanı Hasan Rahmi Dural, “Ömür Yolcu arkadaşımın bu yola çıkması hepimizi çok mutlu etti. Birlikte yıllarca mücadele ettiğimiz Yolcu’ya başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.