Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

CHP Muğla Milletvekili Demir, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

CHP Muğla Milletvekili Demir, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
REKLAM ALANI
Şubat 28, 2015 1:13 pm | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 8:44 pm
1.570
A+
A-

CHP Muğla Milletvekili Demir, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

 

 

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, 25. Dönemde de milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP genel merkeze yaptığı başvurusunda Demir, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerine partiniz adayı olarak katılmak istiyorum. Anayasa ve yasalara göre milletvekili adaylığı için gereken koşulları taşıyorum. Ayrıca, yürürlükteki Milletvekili Seçimi Kanunu’na göre milletvekili seçilme yeterliliğine sahibim” ifadelerine yer verdi. Partililerden ve hemşerilerinden destek beklediğini söyleyen Demir, “24. Dönemde ön seçimle yani halkın desteğiyle geldim. Başladığımız işleri bitirmek için sizlerden bir kez daha yetki istiyorum” dedi.

 

“Daha Yapacak Çok İşimiz Var”

Dört yıl önce “ben değil biz” diyerek yola çıktığını belirten Demir, “Bu yolculukta AKP iktidarının talan, sömürü ve gerici politikalarına karşı kol kola girip, birbirimize omuz vererek mücadele ettik. Bu kez AKP’nin bir bilinmeze sürüklediği yurdumuz için ‘umut biziz’ diyerek yeniden yola çıkıyoruz” dedi.

 

Demir, 26 Şubat Perşembe günü saat 12.00’de CHP Muğla İl Başkanlığında aday adaylığı ile ilgili basın toplantısını yapacağını belirterek, tüm partililerini ve hemşerilerini zengin ve mutlu bir Muğla için yanında olmaya davet etti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.