Dolar 32,5568
Euro 34,9352
Altın 2.426,52
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

CHP Milletvekili aday adayı Yolcu:

CHP Milletvekili aday adayı Yolcu:
REKLAM ALANI
Ocak 24, 2015 11:32 am
1.496
A+
A-

CHP Milletvekili aday adayı Yolcu:

 

“Maaşla geçinen biri olduğumu asla unutmayacağım”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu ve Mustafa Öztürk, çalışmalar kapsamında Fethiye İlçe Örgütü’ne ziyarette bulundular.

Partililerden adaylık sürecinde destek beklediklerini söyleyen Ömür Yolcu ““Maaşla geçinen biri olduğumu asla unutmayacağım” dedi.

-Kol kola gireceğiz, mücadele edeceğiz

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, 2015 genel seçimleri sürecinde Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK)seçim takvimini açıkladığını, takvim gereğince de demokrasinin güzelliği olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili aday adaylarının adaylıklarını açıklamaya başladıklarını söyledi.

Aday adaylarına bu zorlu yolda CHP Fethiye İlçe Örgütü olarak kolaylıklar dilediklerini ifade eden Kullukçu, “Gerçekten zor bir süreç, umarım istedikleri  neticeyi alırlar. Sonuçta kazanacak olan CHP olacak, başarılar diliyoruz. Her aday adayına eşit mesafedeyiz. Bizim arzumuz CHP’nin iktidar olmasıdır. Bu yolda yürüyen her adayımızla, arkadaşımızla omuz omuza, kol kola gireceğiz, mücadele edeceğiz” dedi.

-2015 Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden kurtuluş, kuruluş yılı olacak

Ülkemiz yangın yerine döndü,  aday adayı olarak biz bu yangını söndürmek, gerçekleri halkımıza anlatmak için yola çıktık diyen CHP Muğla Eski İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Aday adayları olan bizlere büyük iş düşüyor, tüm gerçekleri halkımıza anlatacağız. Esnafı, köylüyü, emekliyi, çiftçiyi dinleyeceğiz. Amacımız laik Türkiye Cumhuriyeti’ni gerek insan hakları gerekse kişisel haklarda, toplumsal haklarda, ülkemiz sınırları dışındaki durumunu Cumhuriyetin ana gündemine getirmek için yola çıktık. 2015 Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden kurtuluş, yeniden kuruluş yılı olacak. Doğu, Batı, Kuzey ve Güneyi ile eski döneme dönüp Atatürk’ün dediği gibi ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ dönemine dönüp kendine gelecektir. Biz bunun için yollardayız.  Muğla’da 550 mahalleyi dolaşacağım. Her eve gidip, herkesin elini sıkacağım. Ağlamayacağım,  herkese dik olmayı, dürüst olmayı, doğru olmayı anlatacağım.”

-Maaşla geçinen biri olduğumu asla unutmayacağım

Ömür Yolcu, partililerin desteğiyle Muğla’nın Milletvekili adayı olmak istediğini söyledi.

Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu, Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu’ya kutu içerisinde CHP’nin 6 okunu temsilen altı adet karanfil verdi.

Yolcu; “saygı, dayanışma, dürüstlük, iş birliği ve samimiyet içeren bu kutuda; hırsızlık, yalan, inanç tüccarlığı yok” dedi.

Yıllarca CHP’de ve Eğitim-Sen’de mücadeleler verdiğini anlatan Yolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Köylü olduğumu, memur çocuğu olduğumu, maaşla geçinen biri olduğumu asla unutmadan, özlük haklarımız için, parasız, demokratik, bilimsel eğitim için, parasız ve ulaşılabilir sağlık hizmetleri için, Eğitim öğretim üzerine oynanan oyunları bozmak için, kısacası emeğe ve emekçiye yapılan her türlü saldırıya karşı mücadele ettim. Aynı kararlılıkla Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki mücadeleme devam edeceğim. Yoksulluğa, yolsuzluğa, hırsızlığa dur demek için destek istiyorum.”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.