Dolar 32,5835
Euro 34,7936
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, Ortaca ve Dalaman’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, Ortaca ve Dalaman’da
REKLAM ALANI
Eylül 10, 2013 3:43 pm | Son Güncellenme: Eylül 10, 2013 3:45 pm
1.633
A+
A-

DSC 0022 - CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, Ortaca ve Dalaman’da4 - CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, Ortaca ve Dalaman’daDSC 0002 - CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, Ortaca ve Dalaman’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, Ortaca ve Dalaman’da

Keskin, “Önümüzdeki günlerde adaylarımızı hangi yöntemle belirleyeceğimizi şekillendireceğiz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin Ortaca ve Dalaman’da parti teşkilatını ziyaret etti. Dalaman havalimanında Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Dr. Ali Arslan ve partililer tarafından karşılanan Adnan Keskin CHP Dalaman ilçe örgütünü ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ardından Ortaca Belediyesini ziyaret eden Keskin burada Ortaca Belediye başkanı Hasan Karaçelik, Marmaris belediye başkanı Ali Acar, Dalyan belediye başkanı Arif Sarı, CHP Ortaca ilçe başkanı mehmet Sertkaya  ve partililer tarafından karşılandı. Keskin’i karşılamaya Ortaca ve Marmaris ilçe örgütünden yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Keskin, seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

– Örgütün taleplerini dikkate alıyoruz

Muğla’nın CHP’nin kalelerinden biri olduğunu belirten Keskin, “Önümüzdeki günlerde adaylarımızı hangi yöntemle belirleyeceğimizi şekillendireceğiz” dedi. Keskin, örgütün taleplerini dikkate aldıklarını, çalışmalara yalnız il başkanının değil, il milletvekillerini de kattıklarını vurguladı.

Adayların sağlıklı bir şekilde tespit edilmesi için çalışmaların çok sıkı yürütüldüğünü dile getiren Keskin, “Adaylarımızı yasal süreden önce tespit edeceğiz. Belediye başkanı bizim partimizden olmayan yerlerde  Kasım ayından önce adaylarımızı kamuoyuna açıklayacağız. partimizden belediye başkanı olan yerlerde ise bu süre biraz geç belirlenecek. Ama resmi seçim takviminden önce adaylarımız belli olacak” dedi.

-Olimpiyat oyunları

Olimpiyat oyunları hakkında açıklama yapan Keskin, “Keşke olimpiyatların ülkemizde yapılmasını başarabilseydik. Her Türk vatandaşı gibi bizler de Türkiye’nin böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmasını içten dilerdik. Ama olmadı. Sanırım bu konuda siyasal iktidar sağlıklı değerlendirmeler yapar. Devlet otoritesine yakışmayacak bir üslupla bu konuda sağı solu suçlamaya gerek yoktur. kına edebiyatı yapanlara da toplumun taktirine bırakıyorum” diye konuştu.

Keskin CHP Ortaca ilçe başkanlığını da ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Ömer Kundakçı

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.