Dolar 32,5561
Euro 34,8438
Altın 2.432,17
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C

CHP aday adayına soruşturma

CHP aday adayına soruşturma
REKLAM ALANI
Şubat 10, 2015 3:21 pm
1.502
A+
A-

CHP aday adayına soruşturma

 

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Yolcu: “Mit müsteşarının aday adaylığına methiye, 29 yıllık öğretmene de soruşturma”

 

CHP’den Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan öğretmen Ömür Yolcu, istifa dilekçesini vermek için gittiği kurumdan hakkında soruşturma açıldığını öğrendiğini söyledi.

-İstifa dilekçesini vermeye gittim, savunmam alındı

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu yaptığı açıklamada kurumdan izin almadan basın organlarına demeç verdiği gerekçesiyle savunmasının alındığını kaydetti.

Mesleği ile ilgili basına demeç vermediğinin altını çizen Yolcu, “20 Ocak 2015 tarih ve 181 dosya numarasıyla görev yaptığım okul idaresine “2015 Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olacağım için ikinci dönem öğretmenlik mesleğime devam edemeyeceğim. Okulumuzun ikinci dönem için yapma ihtimali olan programında durumumun göz önüne alınmasını, ona göre hazırlıklarını yapmalarını öneriyorum. Gereğini arz ederim” yazılı dilekçemi de vermiştim” dedi.

-Mit müsteşarının aday adaylığına methiye, 29 yıllık öğretmene de soruşturma

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu, “Basında çıkan haberler savunmamda belirttiğim gibi 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği aday adaylığı süreci ve Cumhuriyet Halk Partisi’yle olan ilişkim ile ilgili haberlerdir. Buna rağmen savunmam istendi. Ama ne tesadüftür ki, 9 Şubatta istifa etmeye gittim, aynı gün savunmam alındı. Bir kamu çalışanı olan mit müsteşarının aday adaylığı konusunda devletin yetkilileri methiyeler düzerken 29 yıllık öğretmene de soruşturmayı uygun gördüler. Bu da mevcut hükümetin ve idarecilerin ne kadar yanlı ya da yansız olduğunun bir örneğidir. CHP’nin üye ve delegeleri en iyi cevabı verecektir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.