Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Çaresiz annenin bekleyişi

Çaresiz annenin bekleyişi
REKLAM ALANI
Ekim 29, 2015 2:19 pm
1.486
A+
A-

1 2

Çaresiz annenin bekleyişi

 

Muğla’nın Dalaman ilçesinden yaklaşık 1 ay önce Denizli’ye ablasının yanına giden ve oradan da ortadan kaybolan 27 yaşındaki Hülya Tuba Bozkurt’un Suriye’nin Rakka kentinde olduğu ortaya çıktı.

 

Evli iki çocuk annesi Hülya Tuba Bozkurt yanındaki 1,5 yaşındaki çocuğu Yiğit Alp ile Dalaman’da yaşayan anne ve babasına bir internet sitesi üzerinden paylaştıkları fotoğraflar ve arada sırada yaptığı telefon konuşmalarıyla iyi olduğu hakkında bilgi veriyor.

Hülya Tuba Bozkurt’un Dalaman’da yaşayan anne ve babası ise kızlarının biran önce dönmesini, Başbakan ve Cumhurbaşkanından yardım bekliyorlar.

Kızına seslenen anne Gülser Olgun, “Hülya ne olursun, Allah rızası için dön gel, her gün ağlamakta biz bittik. Başbakanım, Cumhurbaşkanım yardım istiyorum. Kızımın psikolojisi bozuk” diye feryat etti.

-Psikolojisi bozuk

Kızının 7 yıl önce evlendiğini ve 2 çocuğunun olduğunu anlatan Anne Gülser Olgun, “Hülya, çok iyi, herkes tarafından burada sevilen sayılan bir insandı. Eşiyle bir süredir ayrı yaşıyordu. Havaalanında güvenlikte çalışıyordu, Psikolojisi bozulduğu için oradan 2 ay önce çıktı çıktı, 1 ay önce 1,5 yaşındaki oğlu Yiğit Alp ile Denizli’de evli olan kardeşinin yanına gitti, orada kapandı. 1 ay orda durdu ondan sonra oradan kaçmış” dedi.

-Burada iyiyim sizde gelin

Kızları Hülya ile telefonda görüştüklerini söyleyen Gülser Olgun “telefon açtı görüştük. Suriye Rakka’da olduğunu söylüyor. Çocuğu da yanında o da iyiymiş. İyiyim, beni rahatsız etmeyin dedi. Ben orada mutlu olamadım, burada çok mutluyum. Çok iyi, güzel bir yer burası. Size de gelmenizi tavsiye ederim dedi. Benim buradan gelesim yok. Ben çok iyiyim beni rahatsız etmeyin, ben size iyi olup olmadığımı arar söylerim”

-Başbakan ve Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyoruz

Kızının çok iyi biri olduğunu canlı bomba olmasından şüphe etmediğini ifade eden Gülser Olgun, “Hülya öyle bir şey yapamaz, dönmesini, gelmesini istiyorum. Başbakanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. Yardım ederlerse çok sevinirim. Biz burada anne babası olarak rahatımız, huzurumuz iyi değil. Sağlığımız bozuldu, kötü durumdayız. Kendisinin buraya gelmesini istiyoruz” diye konuştu.

Baba Fehmi Olgun ise, kızlarının kayıp başvurusunu yaptıklarını dile getirdi, yetkililer tarafından arandığını söyledi.

Kızlarından Suriye’de olduklarına dair haber aldıklarını ancak içlerinin rahat olmadığını kaydeden Olgun “ben oradan buraya kurtulmasını istiyorum. Benim sayın Cumhurbaşkanımızdan, sayın başbakanımızdan tek isteğim kızımın buraya getirmesi. Benim evladımın başına bir iş gelmesini hiçbir zaman istemiyorum. Suriye’de olduğunu biliyoruz da, başına ne geleceğini bilemezsin. Suriye’ye kaçacağını bilsem Denizli’ye ablasının yanına göndermezdim”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.