Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

“Çanakkale Geçilmez” Elo Satranç turnuvası

“Çanakkale Geçilmez” Elo Satranç turnuvası
REKLAM ALANI
Mart 16, 2015 1:15 pm
1.472
A+
A-

“Çanakkale Geçilmez” Elo Satranç turnuvası

 

Marmaris Green Nature Diamond Otel’de Marmaris İndigo Çanakkale Geçilmez Elo Satranç turnuvası düzenlendi.

 

A, B, C, D ve E kategorilerinde 5 kategoride düzenlenen turnuvada ilk 3 sporcuya kupa, 4. ve 5. olan sporculara ise madalya verildi. E kategorisinde yarışan minik sporcuların hepsine madalya verildi.

Satranç turnuvasına, Marmaris, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Muğla merkez ve Denizli İhtisas Satranç Kulübü sporcuları katıldı. ELO puanına dahil olan A kategorisinde çekişmeli maçlara sahne oldu. 1. ve 2.nin 4.5 puanla olmasına rağmen sıralama averajla belirlendi.

A Kategorisi:

Ortaca Belediyespor Satranç sporcusu Ahmet Yamaç birinci, Marmaris GSK satranç sporcusu Kerem Aktaş ikinci, Denizli Satranç İhtisas Kulübünden Fatih Emre Boz üçüncü, Ortaca Belediyespor sporcusu Zeki Koç dördüncü, Denizli Satranç İhtisas Kulübünden Umutcan Çetinkaya beşinci.

 

B Kategorisi:

Merih Ergin birinci, Fatma Yaren İnaç ikinci, Yağmur Erdem üçüncü.

 

C Kategorisi:

Yusuf Berk Kurtuluş birinci, Fehmi Kuzey Yurdun ikinci, Ali Tütüncü üçüncü.

 

D Kategorisi:

Can Leon Işık birinci, Melih Berke Koç ikinci, Mehmet Ege Şahin üçüncü.

 

Ortaca Belediyespor Satranç Kulübü Antrenörü Hasan Güneş, kulüp oyuncularının yer aldığı A kategorisinde alınan sonuçların Ortaca Belediyespor kulübünü gururlandırdığını söyledi.

Güneş, “21-22 Mart tarihlerinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde başlayacak olan 3. lig Kulüpler Şampiyonası öncesi prova niteliği taşıyan bu turnuva gayet başarılı geçmiştir. Liglerde yarışacak olan Muğla Spor, Yeni Milas Spor, Milas Belediyespor, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü ve Ortaca Belediyespor’a başarılar diliyoruz. Lig maçlarını izlemek isteyen spor severleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’na bekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.