Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

ÇAMELİ’NDEN DALAMAN ZİYARETİ

ÇAMELİ’NDEN DALAMAN ZİYARETİ
REKLAM ALANI
Temmuz 2, 2014 11:17 am
1.539
A+
A-

ÇAMELİ’NDEN DALAMAN ZİYARETİ

Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan Dalaman Belediğye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret etti.

30 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonucunda Ak Parti’den Çameli Belediye Başkanı seçilen Cengiz Arslan Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dalaman Belediye Başkanı olarak seçilen Muhammet Şaşmaz’ı  makamında ziyaret etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz 12.si yapılan Göcek Gürsu Pırnaz Yayla yürüyüşü sırasında da bir araya gelerek gelecek yıl yapılacak olan yürüyüşü ortaklaşa bir organizasyon ile yapmak için görüş alışverişinde bulunmuşlardı.

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Muhammet Başkanım ile çok eski bir dostluğumuz var.Şimdiye kadar fırsat bulup ziyaretine gelememişti.Bugün başkanıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk”dedi Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ise

“Cengiz Başkanım ile eskiye dayalı dostluğumuz her iki ilçe içinde faydalı olacaktır.Çameli ile Dalaman birbirinden ayrılmaz bir bütün gibidir.

Bizleri ziyaret ettiği için kendisine çok teşekkür ederiz.En kısa zamanda bende Çameli’nde kendisini ziyaret etmek istiyorum”dedi.

Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.