Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Çalış Plajı, pırıl pırıl

Çalış Plajı, pırıl pırıl
REKLAM ALANI
Mayıs 14, 2014 6:12 am
1.634
A+
A-

Çalış Plajı, pırıl pırıl

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü aralıksız çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yeni bağlanan belde ve köylerde sorunsuz bir şekilde temizlik hizmeti sürerken Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, turizm sezonu öncesinde Göcek ve Ölüdeniz’in ardından Çalış Plajı’nda da 15 kişilik ekip ile temizlik çalışması yaptı. Belediye’nin temizlik çalışmasına esnaflarda dükkânlarının ön kısımlarını temizleyerek destek verdiler. Turistlerinde Belediye ekipleriyle temizlik yaptığı da görülürken, temizlik çalışmasından dolayı bölgedeki turistler ve esnaflar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şat Burnundan Koca Çalış Mevkii’ne kadar temizlik çalışması gerçekleştirdi. 15 kişilik ekipler tarafından yapılan temizlik çalışmasına esnaflar ve turistlerde destek verdi. Şat burnu mevkiinden temizliğe başladıklarını söyleyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü şefi Durali Bağlıca, “Yaklaşık 15 kişilik ekiplerimizle temizlik çalışmasını gerçekleştirdik. Göcek ve Ölüdeniz bölgesinde ekiplerimiz genel temizlik çalışmalarını tamamladık. Bu bölgede de ekiplerimiz gün boyu çalışmalarımız sürecek” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.