Dolar 32,5215
Euro 34,7523
Altın 2.493,00
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 20°C
Az Bulutlu
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

BU YIL HEDEF MUTLAKA BAL

BU YIL HEDEF MUTLAKA BAL
REKLAM ALANI
Ağustos 12, 2014 2:53 pm
1.470
A+
A-

BU YIL HEDEF MUTLAKA BAL

İki yıl üst üste BAL’a yükselmeyi kıl payı kaçıran Ortaca Belediye Spor bu yıl; hem şampiyon olup hem de BAL’a yükselmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Teknik Direktörlüğe Şoray Türeyen’i getiren Ortaca Belediye Spor Bodrum Belediye Sporun başarılı golcüsü Nedim Burak Yıldırım’ıda renklerine bağlayıp sözleşme imzaladılar. Yeni sezonda başarıyı hedefleyen bir takım oluşturma çalışmaları içerisine teknik direktör Şoray Türeyen’le anlaştıklarını ve Bodrum Belediye Sporun başarılı golcüsü Nedim Burak Yıldırım’ıda renklerine bağlayarak daha da güçlendiklerini belirten Ortaca Belediye Spor Başkanı Metin Yıldırım “ BAL’a yükselmeyi iki yıldır kıl payı kaçırıyoruz. Bu yıl yine şampiyon olduktan sonra mutlaka BAL’a yükseleceğiz, amacımız bu ve bütün çalışmalarımız yeni hocamız ve sporcu kardeşlerimizle bu yönde. Uyumlu ve bir aile havası içerisine olan bir kadromuz var. Yeni hocamız Şoray Türeyen ve yeni renklerimize bağladığımız başarılı golcü Nedim Burak Yıldırım ile daha da güçlendiğimize inanıyorum. Geçmiş yıllardaki başarılarda büyük payı olan cefakâr seyircilerimizin bu yılda BAL’a yükselme mücadelemizde bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyor ve onların desteklerini her zaman bekliyoruz “ dedi. Yeni sezonda Ortaca Belediye Spor la anlaşmaya vardığını ve böyle hedefleri yüksek ve kaliteli oyuncularla çalışacak olmaktan memnuniyetini belirten Şoray Türeyen; Ortaca Belediye Spora transfer olmasında emeği geçen başta kulüp başkanı Metin Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi. Ortaca Belediye Sporla bir yıllık sözleşme imzalayan Nedim Burak Yıldırım’da “ 2014-2015 futbol sezonunda Ortaca Belediye Sporla anlaşmaya vardım. Ortaca Belediye Spor gibi hedefleri olan bir takımda forma giyeceğim için mutluyum, heyecanın bir an önce forma giymek. Ortaca Belediye Sporun başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ortaca Belediye Spora transfer olmasında emeği gecen başta kulüp başkanımız Metin Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.