Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bodrum Belediye başkanı Kocadon’danbüyükşehire yeşil ışık

Bodrum Belediye başkanı Kocadon’danbüyükşehire yeşil ışık
REKLAM ALANI
Ocak 13, 2016 7:26 am
1.414
A+
A-

Bodrum Belediye başkanı Kocadon’danbüyükşehire yeşil ışık

 

Yerel ve ulusal basında Muğla’da görev yapan basın emekçileri,  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Bodrum’da bir araya geldi.

 

Seydikemer’den Bodrum’a kadar tüm ilçelerdeki gazeteciler, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un konuğu olarak katıldılar.Gazeteciler gece geç saatlere kadar eğlenerek yılın yorgunluğunu attılar.

Gazetecilerin isteğini kırmayan Kocadon, zeybek oynadı, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ise, Kocadon’un çok sevdiği “Doktor” şarkısını söyledi.Günün anısına Başkan Kocadon’a plaket verildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalışan gazeteci arkadaşlarımızı Bodrum’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir belediye başkanlığına adaylığı konuşulan deneyimli başkan Mehmet Kocadon, şimdilik “ne hayır, ne de evet” dedi.

Bodrum aşkının büyüyerek Muğla aşkına dönüştüğünü ifade eden Kocadon,“Bodrum’u Bodrum yapan değerlere baktığımızda hoşgörüsünün ve paylaşımcı ruhunun çok yüksek olduğu bölgedir. Ben de o insanlardan bir tanesiyim. Onun için Bodrum aşkıyla hep bu güne kadar geldim ama Muğla aşkı daha ağır basmaya başladı. Bunun altında yatanda hoşgörümüzün ve paylaşımcı ruhumuzun çok fazla olmasındandır. Daha 2019’a çok uzun bir süreç var. Önemli olan her sabah güneşin doğuşunu yeniden görebilmektir.  2019 gelince tekrar bakarız, görüşürüz, değerlendiririz. Yapılması gereken bir fiilat, bir eylem varsa onu da yaparız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.