Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Bisikletler Ortaokul Öğrencilerine Törenle dağıtıldı

Bisikletler Ortaokul Öğrencilerine Törenle dağıtıldı
REKLAM ALANI
Haziran 4, 2015 3:42 pm
1.500
A+
A-

Bisikletler Ortaokul Öğrencilerine Törenle dağıtıldı

 

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında imzalanan bir protokol ile daha sağlıklı bir hayat ve çevre için bisiklet kullanımı teşvik etmek amacıylaokullara dağıtıldı.10329788_1654114358155400_378589805824968620_o

 

Dalaman’da Ortaokul 5. 6. ve 7. Sınıflarda seçmeli spor dersini açan veya bisiklet modülü dersini uygulayan okullara dağıtılmak üzere, Muğla Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki“Okullarda Fiziksel Aktivitenin Aktarılması” işbirliği protokolü kapsamında İlçemize gönderilen 15 bisiklet, 03.06.2015 Çarşamba günü saat 14.00’de, Dalaman İlçe Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle dağıtıldı.
Törene, İlçemiz Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Kaymakam Adayı Burak Dertlioğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gümüş, okul müdürleri, sağlık personeli ve öğrenciler katıldı.
Öğrencilere en az bir spor dalıyla uğraşmalarını tavsiye eden İlçemiz Kaymakamı Yılmaz Şimşek; “Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha ilk yaşlarda sporla tanışmaları, fiziksel aktiviteleri üst seviyeye çıkartmaları, sağlıklı bir gelecek için çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Eğer yeterli seviyede fiziksel aktivitede bulunmuyor, hareket edemiyorsak, birçok hastalıklarla da karşılaşabiliriz. Özellikle bilgisayar başında ve ya başka nedenlerle yapmış olduğumuz hareketsizlik, bize ileride çok ciddi sıkıntılar yaratacaktır. Mutlaka ve mutlaka belirli sürelerle ve düzenli olarak spor yapmamız gerekiyor. Hepinize hareketli bir yaşam, fiziksel aktivitenin yoğun olduğu bir hayat diliyorum.” dedi.

Programın devamında “Okullarda Fiziksel Aktivitenin Arttırılması” İşbirliği protokolü kapsamında İlçemize gönderilen 15 bisiklet; Cumhuriyet Ortaokulundan 5 öğrenciye, Çiftlik Ortaokulundan 5 öğrenciye ve Çöğmen Ortaokulundan 5 öğrenciye dağıtımı yapıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.