Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C
REKLAM ALANI
Kasım 1, 2017 7:13 am
1.508
A+
A-

Bisikletçilerin Köyceğiz Macerası

DSC 0086 -

Köyceğiz ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Güz Günleri Köyceğiz Bisiklet Festivali sona erdi.

Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz Belediye Spor Kulübü tarafından “Maceraya sen de katıl” sloganıyla düzenlenen festival kapsamında, 20 ilden 100 bisiklet tutkunu pedal çevirdi.

Köyceğiz Belediyesi Mesire Kamp alanındaki kayıt işlemlerinin ardından pedala basan bisikletçiler, Festivalin birinci günü;  “PORTAKAL YOLU” Köyceğiz-Hamitköy-Döğüşbelen-Şelale Toparlar-Köyceğiz etabı, İkinci günü; “SIĞLA YOLU” Köyceğiz-Yeşilköy-Zeytinalanı-Yuvarlak Beyobası-Eskiköyceğiz-Yangı-Köyceğiz etabı, Üçüncü günü; “KAUNOS YOLU” Köyceğiz-Hamitköy-Sultaniye Çandır-Teknelerle-Köyceğiz, Dördüncü ve son günü ise, “BALCILAR YOLU” Köyceğiz-Hamitköy-Döğüşbelen-Balcılar-Karabörtlen-Döğüşbelen-Hamitköy-Köyceğiz etabını dolaştı.

DSC 0180 -

Katılımcılar belirlenen noktalarda mola vererek, bölgenin güzelliklerini yakından görme imkanı buldu. Bisiklet tutkunları, dört günde toplam 220 kilometre pedal çevirdi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, yaptığı açıklamada, festivalin amacının bisiklet kullanımını artırmak ve ekolojik turizme katkı sağlamak olduğunu söyledi. Etkinliğin bölgenin tanıtımı açısından da büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Ceylan, “4 gün süren Festivalimizde Bisiklet tutkunlarını en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. İlçemizin doğal ve tarihi yerlerini görme imkanı buldular. Bisiklet kullanımını arttırmak adına da güzel bir etkinlik oldu.  Festivalin hem katılımcılar hem de Köyceğiz’in tanıtımı açısından olumlu geçti” dedi.

Melahat Kanbur

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.