Dolar 32,5140
Euro 34,5735
Altın 2.491,52
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 14°C
Cts 17°C

Bisiklet tutkunları Ortaca’da buluşuyor

Bisiklet tutkunları Ortaca’da buluşuyor
REKLAM ALANI
Ekim 8, 2016 8:37 am
1.475
A+
A-

Bisiklet tutkunları

Ortaca’da buluşuyor

img_1196

 

1.Hürpedal Ortaca Bisiklet Festivali 20-23 Ekim tarihleri arasında Ortaca Belediyesi Kent Konseyi ve Hürpedal Bisiklet Topluluğu’nun organizasyonuyla yapılacak.

 

1.Hürpedal Ortaca Bisiklet Festivali programı kapsamında Sarıgerme, Güzelyurt, Eskiköy, Mergenli, Gökbel, Kargıcak, Aşı koyu, Okçular, Dalyan, İztuzu, Kaunos ve Sultaniye güzergahlarında doğal ve tarihi güzellikler arasında bisiklet sürecekler. Ayrıca misafirler serbest zamanlarında Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçelerini ve çevresini gezme imkanı bulabilecekler.

-Yıl boyu bisiklet kullanma imkanı

Organizasyon Komitesi üyesi Sevgi Kirak, bu yıl ilkini gerçekleştirecekleri Festivali geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Sevgi Kirak, “bölgemizde turizmin 12 ay boyunca yapılabileceğini biliyoruz ve bunu bisiklet dostlarımızla daha geniş kitlelere yaymaya çalışıyoruz. Bölgemizde bisiklet ile her mevsimde istediğiniz yere tur düzenleyebilirsiniz. 1. Hürpedal Ortaca Bisiklet Festivali’ni bölgemizdeki turizm sezonu sonunda düzenleyerek turizmi canlı tutmayı ve hareketlendirmeyi planladık.Katılımcılarımızın bölgemizin tanıtımına katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz” dedi.

-Bisikletini al tura katıl

1.Hürpedal Ortaca Bisiklet Festivali’ne tüm bisiklet ve doğa tutkunlarını beklediklerini ifade edenSevgi Kirak, “burada amacımız bisiklet kullanma alışkanlığını yaymak.  İstanbul, Çanakkale, Bursa, Kayseri, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Denizli, Tekirdağ, Konya, Eskişehir gibi birçok ilimizden ve bölgeden 150 civarında Doğa ve Bisiklet tutkunu misafirlerimiz gelecek. Bunun yanı sıra Almanya’da yaşayan bir bisiklet tutkunu da başvuruda bulunarak festivalimize katılacak. Festival süresince yapacağımız gezilere özellikle bayan ve çocuk bisiklet tutkunlarının katılmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.