Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Berlin’den Dalaman’a ilk Seferini Gerçekleştirdi…

Berlin’den Dalaman’a ilk Seferini Gerçekleştirdi…
REKLAM ALANI
Mayıs 9, 2018 3:43 pm | Son Güncellenme: Mayıs 9, 2018 3:44 pm
1.459
A+
A-

Berlin’den Dalaman’a

ilk Seferini Gerçekleştirdi…

1 1 - Berlin’den Dalaman’a ilk Seferini Gerçekleştirdi...

-TripAdvisor ödüllü Germania Berlin’den Dalaman’a ilk seferini gerçekleştirdi.

-Alman havayolu firması Germania nın  yeşil-beyaz uçakları bundan sonra Türkiye’nin  önemli  tatil destinasyonu Dalaman ve Almanya’nın başkenti Berlin arasında her hafta mekik dokuyacak.

-YDA Dalaman Yönetim Kurulu Üyesi  Hamdi Güvenç:

“İlk sefere gösterilen ilgi bizi sevindirdi. Alman pazarı ülkemiz kaynak marketlerinin başında geliyor.Alman pazarı stratejik bakımdan çok önemli”

“Son gelişmeler Türk turizmi ve bölgemiz açısından sevindirici. Bu hava devam ederse rekora yaklaşırız”

TripAdvisor ödüllü Germania Havayolları, Berlin’den Dalaman’a ilk seferini gerçekleştirdi.Alman havayolu firması Germania nın yeşil-beyaz uçakları bundan sonra Türkiye’nin  önemli  tatil destinasyonu Dalaman  ve Almanya’nın başkenti Berlin arasında her hafta mekik dokuyacak.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç  ve İş Geliştirme Direktörü A. Orçun Songur, Dalaman seferinin resmi açılışı için Germania havayolu üst düzey yöneticisi Claus Altenburg ve Türkiye nin Almanya turizm müşaviri Hüseyin Gazi Coşan ile birlikte Tegel Havalimanı’nda bulundu.

YDA Dalaman Yönetim Kurulu Üyesi  Hamdi Güvenç, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“TripAdvisor ödüllü Germania Berlin’den Dalaman’a ilk seferine başlıyor. Turizm sezonu iyi bir gelişme ile başlıyor.Bu süreçte emeği geçen başta Germania Satış Direktörü Claus Altenburg, Türkiye Satış Müdürü İsmail Polat,  Berlin Turizm Müşavirimiz Hüseyin Gazi Çoşan’a  teşekkür ediyorum.

Berlin’de yaşayan Türklerden ve acentelerden,Dalaman’a sefer düzenlenmesi için yoğun talep vardı. İlk sefere Alman halkı ve Türk vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi sevindirdi.Alman pazarı kaynak bir market.  Alman pazarına çok önem veriyoruz. Almanlar bölgemize Yabancı değiller. Turizmde son gelişmeler Türk turizmi ve bölgemiz açısından sevindirici. Bu hava devam ederse rekora yaklaşırız”

Germania Satış Direktörü Claus Altenburg ise Berlin’den ‘a düzenlenen ilk seferle ilgili olarak şunları söyledi:

“Germania, yüksek kaliteli ve uygun maliyetli tatil alternatifleri sunan seferlerle tatil ülkesi Türkiye ile olan sıkı ortaklığına devam ediyor. Klasik Türk tatil metropollerine seferlerimizin yanı sıra her zaman aile ve dostları bir araya getirmeyede devam ediyoruz. Son birkaç yıldır hem Almanya hem de Türkiye’de sadık bir müşteri tabanı oluşturduk.”

Konuşmaların ardından Dalaman’a ilk uçuşunu yapacak olan Germania Havayolları uçuş ekibi uçuş öncesinde pistte uçağın yanında poz verdi.

Uçak, Dalamaman’a indiğinde YDA Dalaman Havalimanı ekibi uçuş ekibini ilk sefer olması nedeniyle uçakta pasta keserek karşıladı. Uçaktan inen yolculara ise lokum ikram edildi.

Berlin’e uçuşlar tek yönde 79 euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.Biletler flygermania.com’dan alınabiliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.